Akkışla'daki cinayette yeni gelişme! 'Çok pişmanım'

Akkışla ilçesine bağlı Yeni Mahalle Kululu Caddesi üzerinde işlenen ve 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan cinayete ilişkin yargılanan 4 çocuk annesi S.A.'nın yargılanmasına devam edildi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Akkışla'daki cinayette yeni gelişme! 'Çok pişmanım'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Akkışla ilçesine bağlı Yeni Mahalle Kululu Caddesi üzerinde işlenen ve 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan cinayete ilişkin yargılanan 4 çocuk annesi S.A.'nın yargılanmasına devam edildi. Bugün Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada sanık S.A., Müşteki Ö.C. ve taraf vekilleri hazır bulundu.

S.A. mahkemede yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Eşimin beni azmettirme gibi bir durumu yok o suçsuz. Yaptığım şeyden dolayı çok pişmanım, tasarlayarak yapmadım. İzniniz olursa çocuklarımın benim yanımda büyümesini istiyorum."

Sanık vekili ise "Müvekkilimin 4 çocuğu var ve biri engelli çocukların annelerine ihtiyacı var. Tahliyesini ve beraatini mahkeme heyetinden talep ediyoruz." dedi.

Müşteki Ö.C. ise mahkemede yaptığı açıklamada, "Ben oğlumun gerçek suçlularını istiyorum. Kimden destek aldıysa söylesin. 4 çocuk annesi bir bayanın bunu tek başına yaptığını düşünmüyorum. Biz sanığa abilikten başka bir şey yapmadık." ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

23 Ocak 2023 tarihinde Akkışla İlçesi Yeni Mahalle Kululu Caddesi üzerinde meydana gelen olayda S.A., henüz bilinmeyen bir nedende dolayı komşusu Mehmet Can'a (22) ateş açmış Mehmet Can vücuduna isabet eden kurşunla ağır yaralanmıştı. Mehmet Can kaldırıldığı Akkışla İlçe Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.