Akkaya paylaştı: Kaç öğrenci Çerkesçe'yi tercih etti?

Mutlu Akkaya gelecek eğitim döneminde Çerkesçe seçen öğrencilerin sayısını paylaştı. Peki kaç öğrenci seçmeli ders olarak Çerkesçe'yi tercih etti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Akkaya paylaştı: Kaç öğrenci Çerkesçe'yi tercih etti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

14 Mayıs 2023 seçimlerinde bağımsız milletvekili adayı olarak Kayseri seçmeninin karşısına çıkan Çerkes camiasının tanınan isimlerinden Mutlu Akkaya, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla gelecek eğitim öğretim yılında ortaokulda seçmeli ders olarak Çerkesçe dersini tercih ettiğini açıkladı.

Akkaya paylaştı: Kaç öğrenci Çerkesçe'yi tercih etti?

Çerkesç’yi tercih eden öğrenciler ve velilerine teşekkür eden Akkaya, paylaşımında “Bugün itibariyle Kayseri'de 94 öğrencimiz gelecek eğitim dönemi için ortaokullarda seçmeli Çerkesçe dersini tercih etmiş. Dersi seçerek geleceğine sahip çıkan tüm öğrenci ve velilere teşekkürler. Lütfen yaygınlaştıralım. Ne kadar fazla kişiye ulaştırırsak o kadar sayıyı arttırırız.” ifadelerine yer verdi. 
Mutlu Akkaya, bağımsız olarak girdiği 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan millitvekilliği seçimlerinde, 12 partiyi geride bırakmış,  8 bin 991 oy almıştı.