Akdem yapı 2022'ye yeni projeleriyle giriyor

Kayseri'de son yıllarda inşaat sektöründeki yatırımları ile dikkat çeken Akdem Yapı, 2022 yılına da üç yeni proje ile giriyor.

Akdem yapı 2022'ye yeni projeleriyle giriyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kaliteyi ön planda tutan ve bu konuda taviz vermeden yatırımlarına devam eden Akdem Yapı, Erkilet ve Zümrüt Mahalleleri’nde de yeni projelerini hayata geçiriyor.
TOKİ ve yine Erkilet bölgesinde daha önce yapılan projelerle dikkat çeken Akdem Yapı, yeni projeleri de kısa zamanda hayata geçirerek, vatandaşları mutlu bir yuva sahibi yapmayı amaçlıyor. Çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini dile getiren Akdem Yapı Yönetim Kurulu Başkanları Fevzi Akbulut ve Adnan Demirel, seçkin konutlar üreterek, insanların kendilerini mutlu ve güvende hissedecekleri mekanlar inşa etmeyi hedeflediklerini dile getirdi.
Firma olarak farklı ve yenilikçi tasarımların yanı sıra kaliteden ödün vermeden, beklentilerin üzerine çıktıklarını kaydeden Akdem Yapı Yönetimi, misyonumuzda da belirttiğimiz gibi, “Yüksek standartlı, kaliteli hizmet, kaliteli malzeme kullanarak müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkararak, müşterilerimizin zamanına ve haklarına saygı duymak, aynı zamanda insanlığa, çevreye ve evrensel değerlere olan sorumluluklarımızı yerine getirmeyi hep ön planda tutuyoruz” ifadelerini kullandı.