Akaryakıtçılar sorunlarını Genel Başkana anlattı!

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Genel Başkanı İmran Okumuş, PÜİS Kayseri Bölge Başkanlığı ile Ankara'da önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Akaryakıtçılar sorunlarını Genel Başkana anlattı!

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Başkanı İmran Okumuş, PÜİS Kayseri Bölge Başkanlığı ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Bu toplantıda, bayilerin gündemindeki kar payları, kredi kartı komisyonları, nakliye ücretleri, teminat uygulaması ve maliyetin altındaki fiyatlarla yapılan satışlar gibi başlıca sorunlar ele alındı. Okumuş, PÜİS’in bu sorunların çözümünde yaptığı çalışmaları paylaşarak, sendikanın yeni projeleri hakkında da bilgi verdi.

Akaryakıtçılar sorunlarını Genel Başkana anlattı!

Ankara’da düzenlenen toplantıya PÜİS Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat, PÜİS Kayseri Bölge Başkanlığı Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu Üyeleri ile PÜİS Genel Başkan Yardımcısı İlhan Kaya ve PÜİS Genel Müdürü Mehtap Bakır katıldı. Toplantıda, bayilerin yaşadığı sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu ve çözüm yolları tartışıldı.