Akar ve Ersoy İstanbul'da! Belediye Başkanı'na dikkat çeken ziyaret
AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyaretin detaylarını Belediye Başkanı sosyal medya hesabından paylaştı.
Kayserispor bugün İstanbul’da Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde hazırlıklar tamamlanırken bu kez ise dikkat çeken ziyaret gerçekleştirildi. TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy İstanbul’da Belediye Başkanı ile bir araya geldi.
Bugün İstanbul’da oynanacak
Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında Kayserispor deplasmanda bugün saat 20.00’de Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Kayserispor ve rakip takımın hazırlıkları tamamlanırken, Kayserili Vekiller Fatih Belediye Başkanı ile bir araya geldi.
Belediye Başkanı ile bir araya geldiler
Ziyaretin ardından Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan sosyal medya hesabından konu ile alakalı paylaşım gerçekleştirdi. Turan, milletvekillerinin belediyesinde ağırlandığını açıklamasının ardından ise beraber her gün binlerce gencin akın ettiği Fatih Merkez Kütüphanesi’nin ziyaret edildiğini açıkladı.
