Akar, 'Türk Ailesine mensup altı devletiz'

AK Parti Kayseri Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Milli Savunma Komisyonu üyesi milletvekilleri ve Türk Devletleri Parlamenter Asamblesi üyesi devletlerin temsilcilerinden dikkat çeken ziyaret! Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Akar, 'Türk Ailesine mensup altı devletiz'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Milli Savunma Komisyonu üyesi milletvekilleri ve Türk Devletleri Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) üyesi devletlerin temsilcileri ile TUSAŞ ve ASELSAN'ı ziyaret ettiler. Ziyaret sonrasında Türk Devletleri Parlamenter Asamblesi'nin öneminin altını çizen Akar, "Türk Ailesine mensup altı devletiz" dedi.

Akar, 'Türk Ailesine mensup altı devletiz'

Akar ziyaretle ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Türk Ailesine mensup altı devletiz Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kıbrıs, Kırgızistan, Özbekistan. Potansiyellerimizi birleştirip, bugün geldiğimiz seviyeden çok daha ileri seviyelere ulaşacağımıza inanıyoruz. Amacımız savaşmak değil, tek amacımız ülkelerimizin bekası ve güvenliği için caydırıcılıktır." dedi.