Akar o programı hedef aldı: Hadsizlik!

Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, bir televizyon kanalında yayımlanan komedi programını hedef aldı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Akar o programı hedef aldı: Hadsizlik!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ekranların sevilen eğlence programı Güldür Güldür’ün bir skeci sosyal medyada eleştiri konusu oldu. Söz konusu skece ile ilgili Milli Savunma eski Bakanı, Kayseri Milletvekili Hulusi Akar da sessiz kalmayarak, tepki gösterdi. Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Akar, “Devletimizin bekası, asil milletimizin egemenlik ve bağımsızlığı ile ülkemizin savunma ve güvenliği için canları pahasına mücadele vermiş olan gazilerimiz gururumuzdur, onurumuzdur ! Bir televizyon programında, mizah kisvesiyle gazilere yönelik sarfedilen maksadını ve haddini aşan ifadeler kabul edilemez ! Başımızın tacı olan gazilerimize yapılan bu hadsizliği, saygısızlığı kınıyor ve en kısa zamanda düzeltilmesini bekliyoruz.” dedi. 

Akar o programı hedef aldı: Hadsizlik!
Konuyla ilgili olarak ilgili televizyon kanalı da, “Sosyal medyada eleştiri konusu yapılan Güldür Güldür skecinde yer alan ifadeler, kanal yönetimimizin yayın ön izlemesi neticesinde, program yapımcısı ile de mutabık kalınarak yayınlanmaya uygun görülmediğinden Show TV ekranlarında yayınlanmamıştır. Durumu kamuoyunun bilgisine saygıyla sunuyoruz." açıklamasını yaptı.