Akar'dan ağlatan paylaşım

AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım dikkat çekti. Akar İspanya'da yapılmış bir sosyal deneye ait görüntüleri yayınladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Akar'dan ağlatan paylaşım

AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım dikkat çekti. Akar İspanya'da yapılmış bir sosyal deneye ait görüntüleri yayınladı. 'İspanya'da ses getiren Filistin sosyal deneyi', 'Yer altından enkazdaki Filistinli bebeklerin sesi gelirse' başlıkları ile yayınlanan videoda; İspanya'da 5 Kasım tarihinde ağaçlık bir alanda yere dökülen yapraklar bir araya toplanarak içine çeşitli kutular bırakıldı. Kutuların içerisinde Filistin'de hayatını kaybeden bebeklerin fotoğrafları, bir takım yazılar ve Filistin bayrağı yer aldı.

Ağaçlık alandan geçen vatandaşlar ağlayan bebek sesi duyunca yaprakların altını aradı ve kutulara rastladı. Kutuların içinde yer alan notlarda ise 'Geç kaldın, İsrail bombardımanları nedeniyle enkaz altında bir Filistinli bebek daha hayatını kaybetti.', 'İsrail bombalamaları sonucu enkaz altında kalan Filistinli bebeklerin çığlıkları.', 'İsrail bombardımanında yaralanan ve yetim kalan bu Filistinli bebeğin çığlıkları vardı.' şeklinde ifadeler yazıyordu.

Akar'dan ağlatan paylaşım

Akar bu görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile yayınladı. Akar, "Duyduk duymadık demeyin…Vahşet, Katliam, Soykırım yeniden başladı. Bebeklerin kanları ve gözyaşlarında boğulacaksınız." dedi.