AK Partilileri buluşturan cenaze!

Elvan Başköy Talas'ta son yolculuğuna uğurlandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

AK Partilileri buluşturan cenaze!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Elvan Başköy Talas'ta son yolculuğuna uğurlandı. 1948 doğumlu Elvan Başköy Talas ilçesinde bulunan Dedeoğlu Cami'sinde bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Halef Hoca Mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye; Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti Kayseri Milletvekilleri; Şaban Çopuroğlu ve Murat Cahid Cıngı katıldı.

Üzüm X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Dar-ı bekaya irtihal eden Elvan Başköy amcamızı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki, Milletvekilimiz Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ile kıldığımız cenaze namazı sonrası Hakk’a uğurladık. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah." ifadelerine yer verdi.

AK Partilileri buluşturan cenaze!

Sonrasında ise heyet Dedeoğlu Camii yanında bulunan Osmanlı Evi'nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Fatih Üzüm, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki, Milletvekilimiz Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ile birlikte Talas Belediyesi Osmanlı Evi 'ni ziyaret ederek kıymetli hemşehrimizle hasbihal ettik." dedi.

AK Partilileri buluşturan cenaze!