AK Partililer bir araya gelip kumpir yediler ve bakın ne konuştular...

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı AK Parti Talas ilçe gençlik kolları ile buluştu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Partililer bir araya gelip kumpir yediler ve bakın ne konuştular...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı; AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı, AK Parti Talas İlçe Başkanı Mustafa Kiraz, AK Parti Talas İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Kutay Altuntaş ve teşkilet mensupları ile bir araya geldi.

Buluşmayı AK Parti Talas İlçe Gençlik Kolları resmi sosyal medya hesabı aracılığıyla duyurdu. Vekil Cıngı, gençlik kolları tarafından yapılan video paylaşımını alıntılayarak gençlerle bir araya gelip kumpir yediğini, gerçekleşen buluşmada; Talas, Kayseri, Türkiye ve dünya insanlığı için neler yapabileceklerinin konuşulduğunu açıkladı.

AK Partililer bir araya gelip kumpir yediler ve bakın ne konuştular...

Vekil açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Talas Ak Gençlerimizle çok keyifli bir akşam geçirdik. Kumpir, şey yani bilimsel sohbet muhabbet de harikaydı. Şaka bi yana kendilerinden ülkemiz için çok şey bekliyoruz. Yolları, bahtları açık olsun. Arkadaşlarımızla çok güzel bir sohbet yaptık en azından benim için öyleydi. Umarım onlar da aynı hazzı, aynı keyfi paylaşmışlardır. Talas'ımız için, Kayseri'miz için, ülkemiz için ve dünya insanlığı için neler yapabileceğimizi istişare ettik. Bir sonraki buluşmaya kadar hoşçakalın."