AK Partili vekilin izini sürdüğü o işe ne oldu? 'Çok az kaldı' mesajı
AK Partili vekilden 'Çok az kaldı' mesajı. Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, 2024 yılında peşine düştüğü konuyla ilgili olarak hangi aşamada olunduğunu paylaştı. Detaylar Kayseri Olay'da.
AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, ‘Hayırlı olsun diyebilmek için çok az kaldı’ dedi. Çopuroğlu, yatırımcıları yakından ilgilendiren konuyu yakından takip ettiğini söyledi.
‘Önemli bir adımın eşiğindeyiz’
Serbest bölgelerde üretim yapan yatırımcılar için önemli bir adımın eşiğinde olduklarını ifade eden Çopuroğlu, ‘Uzun süredir üzerinde çalıştığımız bir düzenleme ile Üretimden elde edilen kazançların yurt dışına, serbest bölge içine ve diğer serbest bölgelere yapılan satışlarda gelir ve kurumlar vergisinden istisna edilmesi yönünde artık son aşamaya geldik’ dedi.
‘Stratejik bir adım’
‘Bu sadece bir vergi düzenlemesi değil’ diyen AK Partili vekil, ‘Üretimi teşvik eden, ihracatı büyüten, Türkiye’nin rekabet gücünü artıran stratejik bir adım’ değerlendirmesi yaptı.
'Hayırlı olsun diyebilmek için çok az kaldı'
Sahadan gelen talepleri dinlediklerini ve çözüm için ısrarla takip ettiklerini kaydeden AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, ‘Şimdi sonuç alma zamanı. Türkiye üretenin, yatırım yapanın yanında olmaya devam edecek. Hayırlı olsun diyebilmek için çok az kaldı’ diye konuştu.
2024 yılında işin peşine düşmüştü
AK Partili Çopuroğlu, Kayseri'de Serbest Bölge'de yatırımcıları dinleyip, ardından harekete geçmişti. Çopuroğlu, 2024 Aralık ayında Serbest Bölgeyi yakından ilgilendiren konuyu gündeme taşımış ve konuyla ilgili Ankara'da görüşmeler gerçekleştirmişti. 



