AK Partili vekilden ünlü gazeteciyi 'kızdıracak' davet

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler'in Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'a yönelik yaptığı 'Kayseri' daveti dikkat çekti. Hakan'ın bu davete ne yanıt vereceği ise merak konusu oldu. Detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri haberinde.

AK Partili vekilden ünlü gazeteciyi 'kızdıracak' davet
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler’in Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’a yönelik yaptığı ‘Kayseri’ daveti dikkat çekti. 

Milletvekili Böhürler, sosyal medya hesabı üzerinden ‘Gaziantep’e gideceklere 10 adet yaşamsal tavsiye’ başlıklı yazısını alıntılayarak ünlü gazeteciyi Kayseri’ye davet etti. Bu davet akıllarda soru işareti bıraktı. 
Böhürler paylaşımında, “Ahmet Bey Kayseri’nin yemekleri, çarşıları, taş evleri, tarihi yapıları, Erciyes’imiz, develi cıvıklımız, pastırmamız, yağlamamız, mantımız ve daha sayamadığım çok ürünümüz var. Hem soframız hem de sohbetimiz şahanedir. Valla bekliyoruz Kayseri’ye” dedi. 

Gazeteci Ahmet Hakan ise yaklaşık 11 ay önce Kayseri’deydi ve Kayseri’yi köşesine taşımıştı. Böhürler’in yeniden bu yöndeki daveti bazı çevrelerce ünlü gazeteciyi ‘kızdıracak’ davet şeklinde yorumlandı. Çünkü ünlü gazeteci Kayseri’ye gelip Kayseri’yi ‘Kayseri'de yapılacak 10 şey’ başlıklı yazısı ile her açıdan köşesine taşımıştı. Böhürler’in Hakan’ın, bu ziyaretinden habersiz olduğu düşünüldü. Böhürler’e Ahmet Hakan’ın ne yanıt vereceği ise merak konusu oldu.AK Partili vekilden ünlü gazeteciyi 'kızdıracak' davetGazeteci Ahmet Hakan köşe yazısına Erciyes’i anlatarak başlıyor. Hakan, Erciyes’i ‘Bulunmaz nimet’ olarak nitelendiriyor.  Ardından Kayseri Lisesi’ne değiniyor Ahmet Hakan. Binanın muhteşem olduğundan bahsederken, lisenin müzeye dönüştürüldüğünü söylüyor ve ekliyor ‘mutlaka görülmeli.’AK Partili vekilden ünlü gazeteciyi 'kızdıracak' davetKayseri’nin enfes lezzetlerinden de bahseden Hakan, Fırınağzı yemeğini yer verirken bu leziz yemeği fazlasıyla beğendiğini de köşe yazısında ifade etmiş. 
’Kayseri’ye gelinir de pastırmadan bahsedilmez mi?’ ediyor Hakan, Kayseri’de bir Pastırma Bölgesi’ne gittiğini söylerken, pastırmayı kalın kesince... “Bırak, bırak. Sen bu işin adamı değilsin” dediklerine de yer veriyor yazısında. AK Partili vekilden ünlü gazeteciyi 'kızdıracak' davet
İşte Hakan’ın Kayseri yazısı: AK Partili vekilden ünlü gazeteciyi 'kızdıracak' davetAK Partili vekilden ünlü gazeteciyi 'kızdıracak' davetAhmet Hakan’ın ‘Kayseri'de yapılacak 10 şey’ başlıklı köşe yazısı için TIKLAYIN