AK Partili vekil ilk Müdürünün oğlunu unutmadı!

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirdi. Özsoy, çalışma hayatına dair yaptığı paylaşımda hayatını kaybeden ilk müdürünün oğlunu ziyaret ettiğini duyurdu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Partili vekil ilk Müdürünün oğlunu unutmadı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, uzun süre kamuda farklı görevler yaptı. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti'den Milletvekili seçilen Özsoy, dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirdi. Özsoy, ilk müdürünün oğlunu ziyaret etti.

AK Partili vekil ilk Müdürünün oğlunu ziyaret etti

Ziyaretine yönelik olarak açıklama yapan Özsoy, "Meteoroloji Genel Müdürü ve aynı zamanda İlk Müdürüm Merhum Hasan Çoşkun’un kıymetli evladı sevgili kardeşim Volkan Mutlu Coşkun’u makamında ziyaret ettik, samimi ve nazik misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyor, muvaffakiyetler diliyorum" dedi.

AK Partili vekil ilk Müdürünün oğlunu ziyaret etti

Aslen Yahyalılı olan ve bugüne kadar birçok kurumda görev yapan AK Parti Milletvekili Bayar Özsoy kimdir?

1963 yılında Yahyalı’da doğdu. 1986 yılında Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. Şanlıurfa Köy Hizmetleri İl Müdürlüğünde Kontrol Mühendisliği,  Kayseri Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü İçmesuları Şube Müdürlüğünde Kontrol Mühendisliği,  Kayseri Köy Hizmetler İl Müdürlüğü, Kayseri İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcılığı, Kayseri İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Orta derecede ingilizce bilen Özsoy Evli ve üç çocuk babasıdır. 14 Mayıs 2023 tarih Milletvekilliği Genel Seçimlerinde 28. Dönem Kayseri Milletvekili olarak seçilmiştir.

AK Partili vekil ilk Müdürünün oğlunu ziyaret etti