AK Partili vekil çocukların eğlencesine ortak oldu

Kayseri'de karne alan öğrencilerin heyecanına AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu da ortak oldu. Çocuklarla bir araya gelen Çopuroğlu neler söyledi? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince hazırlanan Kayseri haber bülteninde.

AK Partili vekil çocukların eğlencesine ortak oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de Melikgazi Belediyesi tarafından karne alan çocuklar için etkinlik düzenlendi. TOKİ Şeref Talu Cami yanındaki parkta düzenlenen etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendi. Palyaço, sihirbaz, mazkot, canlı müzik, çekilişler, yarışmalar gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Melikgazi Belediyesi çocukların aileleri ve arkadaşları ile keyifli vakit geçirmesini sağladı. 

AK Partili vekil, çocukların eğlencesine ortak oldu

Burada konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi'mizden Çocuklara Erken Gelen Karne Hediyesi. Yıl boyunca çok çalıştınız, şimdi doyasıya eğlenme vakti. Haydi bakalım çocuklar bol bol dinlenmenin, gezinin, eğlenin, kitap okuyun. Çünkü bu tatili hak ettiniz.” dedi.

AK Partili vekil, çocukların eğlencesine ortak oldu

Düzenlenen etkinliğe AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu da katıldı. Çopuroğlu böyle bir etkinlik düzenleyen Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’na teşekkür etti. Şenliğe ilişkin fotoğraflar paylaşan Milletvekili Çopuroğlu, “Melikgazi Belediye Başkanımız Sayın @DrPalancioglu‘nun düzenlediği karne şenliğinde miniklerimizle bir araya gelerek, karne heyecanlarına  ortak olduk. Sevgili yavrularımız sizler geleceğin aydınlık zamanlarısınız. Rabbim yolunuzu hep açık etsin.” İfadelerine yer verdi. 

AK Partili vekil, çocukların eğlencesine ortak olduAK Partili vekil, çocukların eğlencesine ortak oldu