AK Partili Tural: İktidarımız döneminde vatandaş çok zenginleşmiş ki bu yollara sığmaz olmuşuz!

AK Partili isimden dikkat çeken çıkış: İktidarımız döneminde vatandaş çok zenginleşmiş ki bu yollara sığmaz olmuşuz!

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Partili Tural: İktidarımız döneminde vatandaş çok zenginleşmiş ki bu yollara sığmaz olmuşuz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde 2022 Mali Yılı Performans Programı ile 2022 Mali Yılı Bütçesi ile 16 ilçe belediyesinin bütçesinin görüşüldüğü toplantıda konuşan AK Partili Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ahmet Tural, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

CHP'Lİ ÖZER: TRAFİK SORUNUNU ÇÖZECEK BİR PLANLAMA VE BÜTÇE YOK

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özer, Meclis toplantısında Sivas Caddesi, Talas Bulvarı ve Kartal Kavşağı gibi trafik yoğunluğunun ortaya çıktığı bazı bölgeleri örnek vererek, şehirdeki ulaşım sıkıntısını gündeme getirdi. Özer, "Bütçede ne yazık ki trafik sorununu çözecek bir planlama yok. Bu konuda yeterli bütçe ayrılmamış" ifadelerini kullandı. 

AK PARTİLİ TURAL'DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA
Şehir trafiğinde yaşanan trafik sorunlarıyla ilgili muhalefetin eleştirilerine yanıt veren Tural, “İktidar olduğunuz takdirde bunu ukalalık olarak algılamayın. Bu işleri yapmaya başladığınızda böyle yorumlandığı gibi olmadığını göreceksiniz” ifadelerini kullandı. 

İKTİDARIMIZ DÖNEMİNDE VATANDAŞ ÇOK ZENGİNLEŞMİŞ Kİ BU YOLLARA SIĞMAZ OLMUŞSUZ

AK Partili Tural, 'Trafik yoğunluğu takdir ederiz, doğrudur. Demek ki, iktidarımız döneminde vatandaş çok zenginleşmiş ki bu yollara sığmaz olmuşsuz. Osman Kavuncu’yu yılarca yad ettik uçak iner dedikleri yerde arabalar kilit olmuş. Herkesin evinde 3-5 araba var' sözleriyle dikkat çekti.