AK Partili eski vekil Tamer seçim kaybını değerlendirdi! Hükümeti uyardı

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, şu an partide Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak da görev yapıyor. Tamer, son seçimi ve sonuçlarını değerlendirdi. Eski vekil, partisinde yaşanan oy kaybı ile ilgili dikkat çeken uyarılarda bulundu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Partili eski vekil Tamer seçim kaybını değerlendirdi! Hükümeti uyardı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri eski Milletvekili İsmail Tamer, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimlerde AK Parti’de yaşanan oy kaybı ile ilgili çarpıcı açıklama yaptı. Ekonominin düzeltilmesi, işsizliğin yok edilmesi ve enflasyonun düşürülmesi gerektiğini kaydeden Tamer, lüks konusuna da vurgu yaptı: Kaçınmamız lazım.

Uyarılarda bulundu

AK Parti’de 3 dönem Milletvekilliği yapan şu anda da Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak da görev yapan İsmail Tamer, Kayseri’de katıldığı bir TV programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Tamer, 31 Mart seçimlerinde partisinde yaşanan oy kayıplarını değerlendirdi ve uyarılarda bulundu.

AK Partili eski vekil Tamer seçim kaybını değerlendirdi: Şu lükslerden biraz kaçınmamız lazım!

Şu lükslerden biraz kaçınmamız lazım

‘Mesajı aldık diyoruz ama biz hangi mesajı aldık?’ diye soran Tamer, ‘Hangi mesajı aldık, ne yaptık? Açık yüreklilikle bunu ifade etmek istiyorum. Bir kere ekonomiyi düzeltmemiz lazım. Enflasyonu düşürmemiz lazım. İşsizliği yok etmemiz lazım. Artı bir de şu lükslerden biraz kaçınmamız lazım. Cari açığı düşürmek adına bir kere bunu yapmak lazım’ diye konuştu. 

Tamer, TV Kayseri'de katıldığı programda gündemi değerlendirdi.