AK Parti'ye Büyükşehir'de şok

Kayseri Büyükşehir Belediye meclis üyeliği düşürülen Adalet ve Kalkınma Partili Kürşat Erkek'in yerine Cumhuriyet Halk Partili Mehmet Arslan geldi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

AK Parti'ye Büyükşehir'de şok
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Meclis Üyeliği  düşürülen AK Parti’li Sarız Belediye Meclisi Üyesi Kürşat Erkek'in yerine seçim kurulu kararıyla CHP’li Sarız Belediye Meclis Üyesi Mehmet Arslan geldi. Bu gelişmenin ardından CHP’nin Büyükşehir Belediyesi’ndeki üye sayısı 5’e yükselmiş oldu. 

AK Parti'ye Büyükşehir'de şok
Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Meclis Üyesi Kürşat Erkek'in Meclis üyeliğinin düşürülmesinden dolayı boşalan Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeliğine kalan süreyi tamamlamak üzere, 5216 Sayılı Kanunun 15. maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 21. maddesine istinaden de AK Parti Felahiye Belediye Meclis üyesi Menderes Açıkgöz seçildi. 

AK Parti'ye Büyükşehir'de şok
Diğer yandan Kürşat Erkek’in, Meclis Üyeliğinin Sarız’da daha önce seçim sürecinde yaşanan bir tartışma sonrası devam eden mahkeme süreci sonrasında aldığı bir cezadan kaynaklı olduğu öğrenildi. 

AK Parti'ye Büyükşehir'de şok