AK Parti ve MHP masaya oturdu! Dikkat çeken buluşma

AK Parti ve MHP temsilcileri bir araya geldi. Yuvarlak masa etrafında toplanan iki partinin temsilcileri, ne konuştu? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Parti ve MHP masaya oturdu! Dikkat çeken buluşma
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı'nın iki ortağı AK Parti ve MHP masaya oturdu. İki parti temsilcileri Cumartesi günü yapılacak olan aday tanıtım toplantısı için bir araya geldi. 

AK Parti' de merakla beklenen güne az kaldı. 11 ilçenin Belediye Başkan adayları kamuoyuna açıklanacak. Aynı zamanda Cumhur İttifakı'nın tüm adayları da aday tanıtım programında bir kez daha görücüye çıkacak. Program öncesi taraflar son hazırlıklar için bir araya geldi. Yuvarlak masada buluşan parti temsilcileri hazırlıkları görüştü. 

AK Parti ve MHP masaya oturdu! Dikkat çeken buluşma

Buluşmayla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Memduh Büyükkılıç, "AK Parti Kayseri İl Başkanımız Fatih Üzüm, Cumhur İttifakı Ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanımız Seyit Demirezen ve yönetimlerimizle bir araya gelerek, Cumartesi günü gerçekleşecek olan Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkanları Aday Tanıtımı Toplantısı ile ilgili istişarelerde bulunduk. Birlik ve beraberlik içerisinde dayanışmanın en güzel örneğini sergilediğimiz Cumhur İttifakı ortağımız ile AK Parti teşkilatımıza teşekkür ederim..Kayseri Yüzyılı için hazırız kararlıyız.

MHP'den açıklama

Diğer yandan MHP'den de buluşmayla ilgili şu ifadeler kullanıldı: İl yöneticilerimiz, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm Beyefendi ile yönetimi ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç Beyefendi ile bir araya gelerek, Cumartesi günü gerçekleşecek olan Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkanları Aday Tanıtımı Toplantısı ile ilgili istişarelerde bulunduk.

AK Parti ve MHP masaya oturdu! Dikkat çeken buluşma