AK Parti ve İYİ Parti karşı karşıya gelmişti! O isim rozeti taktı…

Kayseri'nin, Kocasinan İlçesine bağlı Koçcağız Mahallesi'nde yaşayan Faruk Tuğran ve bazı yakınları, İYİ Parti ile AK Parti arasında üye çekişmesine neden olmuştu.

AK Parti ve İYİ Parti karşı karşıya gelmişti! O isim rozeti taktı…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti’den bir süre önce yapılan, “Kocasinan İlçesi Koçcağız Köyünde yaşayan Faruk Tuğran Ailesinden İYİ Parti’ye Toplu Üye katılımı gerçekleşti” haberinin ardından AK Parti Kocasinan İlçe yönetimi harekete geçti. 
İKİ PARTİ ÜYE TARTIŞMASIYLA KARŞI KARŞIYA GELMİŞTİ
İddiaya göre Faruk Tuğran ve bazı aile üyeleri, bilgileri dışında AK Parti’ye üye yapılmıştı. Bu duruma tepki gösteren AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan da, İYİ Parti’ye tepki göstererek, “Yalan, düzmece algı hareketi”  ifadelerini kullanmıştı. Okandan, ayrıca  Faruk Tuğran ve ailesi ile görüşüldüğünü ve aile üyelerinin AK Parti’ye üye olduğunu duyurmuştu. 


PARTİ ROZETİNİ ÇOPUROĞLU TAKTI!
Yaşanan bu yöndeki gelişmenin ardından AK Parti ve Tuğran ailesi arasındaki sıcak temaslar ve bu yöndeki paylaşımlar da sürüyor. İki parti arasında üye tartışmasını alevlendiren Faruk Tuğran’a, parti rozetini AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu taktı. Çopuroğlu, “Koçcağız mahallemizden kıymetli hemşehrimiz Faruk Tuğran abimize AK Parti’mize üyeliğini gerçekleştirerek aramıza katılmasının nişanesi olarak rozetimizi takdim ettik. Kendisine AK ailemize hoş geldiniz diyoruz” ifadelerini kullandı.