AK Parti ve CHP arasında Türk Bayrağı ve Erdoğan resmi düellosu!

AK Parti ve CHP arasında Türk Bayrağı ve Erdoğan resmi düellosu! AK Partili Özhaseki, 'Siz ne yaparsanız yapın asla gerçekleri örtemezsiniz' dedi. CHP Milletvekili Çetin Arık yanıt verdi: Yine Megri Megri günleriniz başladığı için mi Türk Bayrağı sizi rahatsız etti? 

AK Parti ve CHP arasında Türk Bayrağı ve Erdoğan resmi düellosu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, CHP'nin Kılıçdaroğlu’nun, Kayseri’deki Kadın Buluşmasının yapıldığı salonda Türk bayrağını, salonda asılı duran ve kaldırılmasına izin verilmeyen Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resminin üzerine asmasına tepki gösterdi. Özhaseki’ye, CHP Milletvekili Çetin Arık dan yanıt geldi. 
AK Parti ve CHP arasında Türk Bayrağı ve Erdoğan resmi düellosu!Cumhuriyet Halk Partis (CHP) Lideri Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri Kadir Has Kongre Merkezi'nde kadınlarla bir araya geldi. Salonda  Erdoğan'ın resminin kaldırılmasına izin verilmeyince CHP’liler çareyi üzerine Türk Bayrağı asmakta buldu. Ancak bu durum AK Parti cephesini kızdırdı. 
ÖZHASEKİ: NE YAPARSANIZ YAPIN ASLA GERÇEKLERİ ÖRTEMEZSİNİZ
Özhaseki, sosyal medya hesabından tepki gösterdi ve şu ifadeleri kullandı: AK Partili bir belediyenin yapmış olduğu ve size de nezaketle verdiği salonu kullan. Sonra da Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nın resmini örtmeye çalış. Siz ne yaparsanız yapın asla gerçekleri örtemezsiniz."
ARIK: YİNE MEGRİ MEGRİ GÜNLERİNİZ BAŞLADIĞI İÇİN Mİ TÜRK BAYRAĞI SİZİ RAHATSIZ ETTİ?
Özhaseki’nin bu yöndeki tepkisine cevap veren CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ise “Yine Megri Megri günleriniz başladığı için mi Türk Bayrağı sizi rahatsız etti? 
Öncelikle o salon da o bayrak da milletin…Ve millet kendini devlet sanan, devletin kurumlarını babasının çiftliği gibi gören AKP zihniyetinin üstünü örtü.