AK Parti üyelerini kongreye götürüyor... Ulaşım+yemek ücretsiz...

Adalet ve Kalkınma Partisi, büyük kongreye katılmak isteyen üyelerini Ankara'ya götürecek. Parti tarafından üyelere gönderilen mesajda kadın ve erkek otobüslerinin ayrı olduğu, ulaşım ve yemeğin ise ücretsiz olduğu belirtilerek katılmak isteyen partililerin internet üzerinden form doldurması istendi.

AK Parti üyelerini kongreye götürüyor... Ulaşım+yemek ücretsiz...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Adalet ve Kalkınma Partisi, üyelerini 24 Mart Çarşamba günü Ankara’da yapılacak büyük kongresine götürmeye hazırlanıyor. 

Parti tarafından üyelere gönderilen mesajda kadın ve erkek otobüslerinin ayrı olduğu, ulaşım ve yemeğin ise ücretsiz olduğu belirtilerek katılmak isteyen partililerin internet üzerinden form doldurması istendi.

Parti üyelerine gönderilen mesajda şu ifadelere yer verildi:

KIYMETLI UYEMIZ, 

24.03.2021 CARSAMBA GUNU CUMHURBASKANIMIZ SN. RECEP TAYYIP ERDOGAN IN KATILIMLARIYLA ANKARA DA GERCEKLESECEK OLAN AK PARTI 7. OLAGAN BUYUK KONGRESINE DAVETLISINIZ. KONGREYE KATILABILMEK ICIN ASAGIDA BELIRTILEN LINKE TIKLAYARAK FORMU EKSIKSIZ DOLDURMANIZ GEREKMEKTEDIR. 

HAREKET: 23.03.2021 23.00 DA AK PARTI KAYSERI IL BINASI (ULASIM+YEMEK UCRETSIZDIR.) 

KATILIM LINKI:https://forms.gle/brjTjkHqZHSW3ZWAA

B273

Linke tıklayarak form sayfasına ulaşan partililerin karşısına şu bilgiler çıkıyor:

7. OLAĞAN KONGRE DAVET FORMU

23 MART SALI GÜNÜ SAAT 23:00'DA AK PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANLIĞI ÖNÜNDEN OTOBÜSLERLE HAREKET EDİLECEK VE KONGRE BİTİMİNDE TEKRAR KAYSERİYE DÖNÜLECEKTİR.

ULAŞIM + YEMEK ÜCRETSİZDİR!!!

BAY & BAYAN OTOBÜSLERİ AYRIDIR.

AK PARTİ KOCASİNAN İLÇE BAŞKANLIĞI

İletişim Numarası: 0352 221 28 60 (Dahili 140)

İletişim Numarası: 0532 154 95 89

AK PARTİ’NİN KAYSERİ’DEKİ 

ÜYE SAYISI 211 BİN

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Kayseri’den onlarca otobüsle Ankara’ya büyük kongreye çıkarma yapması beklenirken, Covid-19 nedeniyle gerekli tedbirlerin alınacağı öğrenildi.

Partinin Kayseri’de 211.000’den fazla üyesi bulunuyor.