Ak Parti'nin yeni vekilinden ilk mesaj geldi

Türkiye 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı seçimi için bir kez daha sandık başına gidecek. Oy pusulasında iki isim yarışacak. Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı için mücadele edecek. Tabi bu sırada milletvekillerine de iş düşüyor. Kayseri Olay Gazetesi olarak seçim ile ilgili derlediğimiz haber bültenimiz.

Ak Parti'nin yeni vekilinden ilk mesaj geldi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi için sandık başına giderek oy kullandı. Sayılan oylar sonrası Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalırken 28. Dönem Milletvekilleri belli oldu. Seçimin hemen ardından milletvekilleri ise hemen sahalara inmeye başladı. Sahaya inen isimlerden birisi de AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu oldu.  

Ak Parti Kayseri’den 5 milletvekili çıkardı. Çopuroğlu’da listenin üçüncü sırasında yer alıyordu. Çopuroğlu aynı zamanda milletvekili adayı olmak için İl başkanlığı görevinden istifa etmişti. Çiçeği burnunda vekil Çopuroğlu bu sürecin hemen ardından Cumhurbaşkanlığı seçimi için yeniden çalışmalara başladı. 

Çalışmaya başladığını sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile duyuran Çopuroğlu, “Bu sabah da bismillah dedik. Çalışıyoruz İnşAllah.” ifadelerini kullandı.

 

 

Çopuroğlu’ndan kısa süre sonra bir yeni paylaşım daha geldi. Bu sefer teşekkür eden Çoğuroğlu, “Selam verdik. İlgi için teşekkür ediyoruz.” dedi.