AK Parti'nin yeni Milletvekili Özsoy: Ahitleştik!

AK Parti'den Kayseri Milletvekili seçilen Bayar Özsoy, seçim sonuçlarına yönelik açıklama yaptı. Özsoy, neden 'Ahitleştik' dedi. Özsoy'un açıklamalarına yönelik detaylar, Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

AK Parti'nin yeni Milletvekili Özsoy: Ahitleştik!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin yeni Milletvekili Bayar Özsoy, seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. Büyükşehir Belediyesi’nde farklı görevlerde bulunan Özsoy, Belediyede Genel Sekreter yardımcılığı görevini sürdürürken, bu görevinden istifa ederek, AK Parti’den Milletvekili adayı olmuştu. 14 Mayıs seçimlerinde Özsoy, Kayseri Milletvekili seçildi.  Milletvekili seçilen Özsoy, seçim sonrası yaptığı açıklamada, “Bizlere göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Şimdi Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ı rekor bir oyla tekrar seçeceğiz İnşallah” ifadelerini kullandı.
AK Parti'nin yeni Milletvekili Bayar Özsoy: Ahitleştik!
“DERİN BİR TECRÜBE ANLAYIŞI VE UZUN SOLUKLU BİR EKİP ÇALIŞMASIYLA HAZIRLADIĞIMIZ PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
Açıklamasında, Yaptığımız mitinglerde ve programlarda, siz değerli hemşerilerimize bir söz verdik; Kayseri'mizi, ülkemizin örnek bir şehri yapmak için gecemizi gündüzümüze katacağımız konusunda Kayseri'miz ile ahitleştik” ifadelerini de kullanan Özsoy, “AK Partimizin tecrübesinden ilhamla; tarımdan, hayvancılığa sanattan, kültüre, ulaşımdan, eğitime, sosyal projelerden kadınlarımıza, çocuklarımıza, yarınlarımızın teminatı gençlerimize yönelik projemizle Kayseri için 'Niyet hayır, akıbet hayır' dedik ve ekibimizle yola revan olduk. Derin bir tecrübe anlayışı ve uzun soluklu bir ekip çalışmasıyla hazırladığımız projelerimizi hayata geçirmek için duyduğumuz heyecanı seçim sürecinde sizlerle her defasında paylaştık. Yaptığımız mitinglerde ve programlarda, siz değerli hemşerilerimize bir söz verdik; Kayseri'mizi, ülkemizin örnek bir şehri yapmak için gecemizi gündüzümüze katacağımız konusunda Kayseri'miz ile ahitleştik. Seçim günü geldi çattı ve Kayseri'miz kararını verdi. Milletimizin seçiminin tüm seçimlerden üstün olduğu inancını esas alan kutlu bir davanın neferleriyiz. Bu bağlamda kıymetli hemşerilerimizin AK Parti'mize ve şahsıma gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyor, 14 Mayıs Milletvekili Seçim Sonuçlarının Ülkemiz ve Kayseri'mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti'nin yeni Milletvekili Bayar Özsoy: Ahitleştik!
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ SAYIN BAYAR ÖZSOY KİMDİR
Kayseri'den AK Parti 5'inci sıra milletvekili adayı Sayın Bayar Özsoy, 1963 yılında Kayseri/Yahyalı’da doğdu. Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'ni bitirdi. Özsoy, 2020 yılında Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcılığı görevine atandı.