AK Parti Milletvekili Tamer: Şikayetlerin dozu bu kadar değildi! Sıkıntılar artmış durumda...

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Olay Türk TV'de katıldığı programda konuştu ve ekonomiye dair çarpıcı açıklamalar yaptı...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Parti Milletvekili Tamer: Şikayetlerin dozu bu kadar değildi! Sıkıntılar artmış durumda...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, yaşanan ekonomik sıkıntılarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 
Olay Türk TV’de Sansürsüz Ramazan Özel programına katılan ve Gazeteciler Osman Çiftçi ile Cem Atakan’ın sorularını yanıtlayan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, geçtiğimiz yaz Kayseri’de 100’e yakın köyü ziyaret ettiğini hatırlattı. 
GEÇTİĞİMİZ YAZ  DA ŞİKAYETLER VARDI, AMA ŞİKAYETLERİN DOZU BU KADAR DEĞİLDİ...!
Milletvekili İsmail Tamer, “Tüm köyleri dolaştım. Gördüğüm şey diyorlardı ki; ‘tohum pahalı, gübre pahalı, mazot pahalı’ vs şikayetleri vardı, ama bu şikayetlerin dozu şu andaki kadar değildi. Serzenişler vardı, sıkıntılar söyleniyordu. Son dönemde enflasyonun hızlı şekilde yükselmesiyle hem çiftçi hem vatandaş hem emekli diğer memurlarımızın sıkıntıya düşmüş olduğu gözüküyor. O zaman ki piyasa durumu, gezdiğimiz ile şimdiki arasında fark var. Sıkıntılar artmış durumda, ama bunu çözecek olan da biziz, AK Parti” dedi.
BENİM HİÇBİR ZAMAN GELECEK İLE İLGİLİ BİR PLANIM OLMADI
Her zaman gerçekleri söylediğini ve geleceğe dair plan yapmadığını ifade eden Tamer, “Benim hiçbir zaman gelecek ile ilgili bir planım olmadı. Ben şunu söylersen, söylemezsem diye bir şeyim olmadı. Dürüstlükle her şeyi ortaya koymaya çalışıyorum” diye konuştu.

2002 ÖNCESİ İLE ÇOK BÜYÜK FARKLAR VAR
Türkiye’nin 2002’den sonra çık geliştiğini ifade eden Tamer, “İnsan hafızası çabuk unutuyor. Nereye bakarsak bakalım, sağlıkta, eğitimde, halkın en çok eleştirdiği, bir şey vermediniz dediği eğitime bakalım, üniversiteler, tarım, çiftçi, ulaştırma, milli savunma sanayiye bakalım. 2002 öncesi ile çok büyük farklar var. Gece ile gündüz gibi açık, farklar var” dedi.

BİZ BU İŞLERİ ÇOK GÖRDÜK! ÇÖZECEK OLAN DA BİZİZ
“Biz bu işleri çok gördük, bunu da çözeceğiz” diyen Tamer, 2013 Mayıs ayında yükselme devrine girmiş bir Türkiye’nin olduğunu sonrasında gezi olayları, FETÖ hain darbe girişimi ve papaz olayı ile Türkiye’nin önünün kesilmek istendiğini dile getirdi.

İNSANLARI RAHATLATMAMIZ GEREKİR! VERDİĞİMİZ ZAMLAR ENFLASYONA ERİDİ
Yaşanan ekonomik sıkıntıların farkında olduklarını kaydeden AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, “Emekli, asgari ücretli, memur, bu insanlarımızı biraz rahatlatmamız gerektiğini söylüyorum. Verdiğimiz bu fiyatlar (zamlar) enflasyona eridi. Onu da karşılamammış gerektiğini söylüyorum” dedi.

BÜLENT ARINÇ’I ÖRNEK VERDİ
“Biz Bakanlarımıza inanıyoruz, Cumhurbaşkanımıza inanıyoruz” diyen Tamer’in, son günlerde AK Parti’ye yönelik eleştirileri ile de gündeme gelen TBMM eski Başkanı Bülent Arınç’ı da örnek göstermesi dikkat çekti. Tamer, “Bülent Arınç’ın da ifade etmiş olduğu gibi, üç aşağı beş yukarı konunun farkındayız, bunu çözebilecek parti AK Parti’dir diye ifade ediyor” şeklinde konuştu.