AK Parti Milletvekili Tamer: Koskoca Şehir Hastanesinde Gastroenterolog olmaz mı?

Kayseri Şehir Hastanesi'nde Gastroenterolog yok mu? Bu alanda hastalar mağdur mu oldu?

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Parti Milletvekili Tamer: Koskoca Şehir Hastanesinde Gastroenterolog olmaz mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

“Kayseri şehir hastanesindeki iki Gastroenterolog birden istifa etti. Birisi yurtdışına gitti birisi özel hastaneye” iddiası yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Özellikle “yurt dışına giden doktorlar” tartışması sürerken, Kayseri Şehir Hastanesi ile ilgili de dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Buna göre Kayseri Şehir Hastanesi’nde de bazı bölümlerde doktor sıkıntısı yaşanıyor. İddiaya göre, Kayseri Şehir Hastanesi’nde “gastroenterolog sıkıntısı” var.
Özellikle son aylarda kamu hastanelerinden özel hastanelere kaçışın da olduğu ifade edilirken, bu konuda en önemli nedenin başta maaş zamları olmak üzere verilen sözlerin tutulmaması olarak gösteriliyor. Kayseri Şehir Hastanesi’ndeki doktor sıkıntısı sosyal medyada da dikkat çeken yorumları beraberinde getiriyor.

MİLLETVEKİLİ TAMER'DEN AÇIKLAMA
Diğer yandan bu yöndeki iddialar Olay Türk TV’de katıldığı programda AK Parti’nin doktor Milletvekili İsmail Tamer’e de soruldu. Tamer, bu konuda “Koskoca Şehir Hastanesi’nde Gastroenterolog olmaz mı? Eğer bu varsa Sağlık Müdürü’nün, Başhekimin, dolayısıyla da benim eksikliğim” dedi.

GÖZÜKMÜYOR DİYE BİR ŞEY OLAMAZ
Programda bu yönde vatandaşlardan gelen şikayetlerin sorulması üzerine Milletvekili Tamer, “Gastroenterolog var, kongreye gitmiş olabilirler, ama hiç gözükmüyor diye bir şey olamaz. Ona da karşıyım. Yani koskoca Şehir Hastanesi’nde Gastroenterolog olmaz mı? Böyle bir şey yok. Vatandaşımız da doğru söylüyordur, ona da bir şey söylemiyorum, ama ben eksik olan tarafımızı söylüyorum.  Bir Şehir Hastanesi’nde eğer Gastroenterolog uzmanı yoksa bizim eksikliğimiz. Dürüstçe söylüyorum. O Sağlık müdürlüğünün eksikliği, o hastane başhekimliğinin eksikliği, dolayısıyla benim eksiğim. Doktor Milletvekili olarak benim eksikliğim. Bunu öyle söylüyorum, diğer milletvekilleri olarak da söylemiyorum. Doktor Milletvekili olarak benim eksikliğimdir diye değerlendiriyorum. Ona ben müdahale ederim, kesinlikle o şeyi kabul edemeyiz”

Şehir Hastanesi ile ilgili şok iddia! Biri istifa etti, diğeri yurt dışına gitti..!
Haberin detayları için TIKLAYIN