Tamer'den,O profesörlerle ilgili açıklama: Beni rahatsız ediyor! Hoş bir şey değil!

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, yaptığı açıklamalarla dikkat çekmeye ve yeni tartışmaları alevlendirmeye devam ediyor.

Tamer'den,O profesörlerle ilgili açıklama: Beni rahatsız ediyor! Hoş bir şey değil!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz şubat ayında "Erciyes Üniversitesinde bıçak parası var. Bu yönde bilgiler geliyor" sözleriyle dikkat çekmişti. Tamer, bu kez de özel muayenesi olan Profesörlerle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. “Kanun var. Ya içerde ya da dışarıda çalışması lazım” diyen Tamer, bu durumun kendisini rahatsız ettiğini söyledi. Tamer, “Maalesef bu durum beni rahatsız ediyor. Hem üniversitede hem de dışarıda muayenesi olanlar var. Duyduklarım var. Böyle  bir olayı kabul etmek mümkün değil” dedi.
“REKTÖR’ÜN BU YÖNDE ÇALIŞMASI VAR! HER ZAMAN DESTEK OLMAYA HAZIRIM”
Olay Türk TV’de katıldığı Sansürsüz programında konuşan AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, Gazeteciler Osman Çiftci ve Cem Atakan’ın sorularını cevaplandırdı. Özel muayenelerinde hasta bakan profesörlerle ilgili kendisine bazı bilgilerin yansıdığını dile getiren Tamer, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof Dr Mustafa Çalış’ın da konuyla ilgili bir çalışmasının olduğunu belirterek,  Rektöre destek vermeye hazır olduğunu dile getirdi.
“BÖYLE BİR OLAYI KABUL ETMEK MÜMKÜN! ÇOK HOŞ BİR DAVRANIŞ DEĞİL”
Tamer, “Maalesef  bu beni rahatsız ediyor. Hem üniversitede hem de dışarıda muayenesi olanlar var. Duyduklarım var. Böyle bir olayı kabul etmek mümkün değil. Bir insan nerde çalışıyorsa orayı benimsemeli. Çok hoş bir davranış değil. Rektör Mustafa Çalış Bey’in bu konuyla ilgili çalışmalarını biliyorum. Ona da destek olabilirim her zaman. Doğru bir şey değil.  Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ döneminde çalışma vardı, o da görevden alınınca, Bakanlığı bırakınca konu askıda kaldı. Kanun var, süre konusundaki kısıtlamayı Anayasa Mahkemesi kaldırdı. Önce bu konuda 6 ay süre verilmişti. Mahkeme o süreyi kaldırdı, ama ilgili kanun var ve o kanun devam ediyor. Ya içerde ya dışarda çalışmaları lazım” dedi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ İSMAİL TAMER'İN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Milletvekili Tamer'in 'Üniversitede bıçak parası alınıyor' iddiasına ne oldu?

Haberin detaylarını okumak için TIKLAYIN