Tamer'den, Arık'ı kızdıracak sözler: O hak etmiyor!

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) konuşma yapan Kayseri Milletvekillerini zaman zaman alkışladığını belirterek, 'Ben Baki Ersoy'u alkışlarım, İsmail Özdemir'i alkışlarım, Dursun Ataş'ı alkışlarım, ama oy alacak diye Kayseri'yi kötüleyenleri alkışlamam' dedi. Bu sözlerle CHP Milletvekili Çetin Arık'ı hedef alan Tamer, 'Onu da alkışladığım olmuştur, ama o hak etmiyor. Kayseri'yi kötüleyerek bir yere gelemeyiz' dedi.

Tamer'den, Arık'ı kızdıracak sözler: O hak etmiyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, Olay Türk TV’de, Sansürsüz programına konuk oldu. Programda  Gazeteciler Osman Çifci ve Cem Atakan’ın sorularını yanıtlayan Tamer, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’nun, bir süre önce Kayseri’de partilerince yapılan bir ankette “MHP Milletvekili Baki Ersoy’un birinci çıktığına” yönelik yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Yöneltilen soru üzerine konuian Tamer, “İl Başkanımızla gurur duydum. Baki kardeşimizi de kutluyorum. Ellerine sağlık. Diğerleri de olsa tebrik ederiz. İl Başkanımızı tebrik ediyorum. Farklı bir partideki arkadaşımızı tebrik etmesi erdem sahibi olduğunu gösterir” ifadelerini kullandı. 
Tamer, kendi partilerince yapılan ankette MHP Milletvekili Baki Ersoy’un, birinci çıkmasının kendisinde kıskançlık oluşturmadığını da ifade ederek, “Kıskanma doğru olmaz” dedi.
Diğer yandan AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, Meclis’te konuşma yapan Kayseri Milletvekillerini alkışladığını da belirtti. Tamer, bu açıklamaları sırasında ise CHP Milletvekili Çetin Arık’ı kızdıracak ifadeleri kullandı. 
Programda Baki Ersoy’un hakkındaki sözleri nedeniyle teşekkür ettiğini belirttiği ve “İsmail Abi’nin ellerinden öperim. Kendisi beni Meclis’te yaptığım konuşmalarda AK Parti sıralarından da alkışlar” yönündeki mesajının okunması üzerine Tamer, “Ben Baki Ersoy’u alkışlarım,  İsmail Özdemir’i alkışlarım, Dursun Ataş’ı alkışlarım, ama oy alacağım diye Kayseri’yi kötüleyenleri alkışlamam.” şeklinde konuştu.
Bu sözleriyle CHP Milletvekili Çetin Arık’ı işaret eden Tamer, Onu da alkışladığım olmuştur, ama o hak etmiyor.  Kayseri’yi kötüleyerek bir yere gelemeyiz” dedi. 
Kayseri’de geçtiğimiz yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında Meydan’da Milletvekili Arık ile yaşadığı tartışmayı da hatırlatan Tamer, “Orada fakir edebiyatı yapıyor. Biz de köylü çocuğuyuz” diye konuştu.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ İSMAİL TAMER'İN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Tamer, “29 Ekim’de rezaleti biliyorsunuz. Ben orada oturmuşum, oturmamışım, konuşmuşum,konuşma yapmamışım benim için hiç önemli değil. Hakikaten ismi yok orda. Fakir edebiyatı yapıyor ondan sonra. Baba çiftçi falan. Benim babam  da traktör tamircisi. Ben gurur duyuyorum babamla. Biz de köylü çocuğuyuz” şeklinde konuştu. Tamer, şu ifadeleri kullandı: "Baki Ersoy’u alkışlarım. Ama Kayseri’den oy alacağım diye Kayseri’yi kötüleyenleri alkışlamam. Baki Bey’in nezaketi her zaman vardır. Baki Ersoy, İsmail Özdemir konuşmaların ardından kürsüden indiğinde hep alkışlamışımdır. CHP Milletvekili Çetin Arık’ı alkışladığım da olmuştur ama hak etmiyor. Kayseri’yi kötüleyerek bir yere gelemeyiz. Geçen yıl 29 Ekim’deki rezaleti biliyorsunuz. Vali bey hepimize ’kesin gelecek misiniz?’ diye haber gönderiyor. Ben de katılacağımı ifade ettim, bana da sandalye ayrılmış oturdum ben de. Oradaki diğer partililer ’gitme vekilim, içeri girme vekilim’ diyerek engelledi. Çetin Arık içeri girecekti, görüntüleri izleyecekti. Partililer koymadığı için o da girmedi, sonra da fakir edebiyatı yapıyor.