AK Parti Milletvekili Nergis'ten, DEVA, Gelecek ve Saadet Partilerini kızdıracak açıklama!

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, 'Ondan önce neydi, şimdi ne oldular? Şahsi kırgınlıklarla kurulan siyasi partiler tabela partisi olmaktan öteye geçemezler. sukûtu hayale uğradıklarının tezahürüdür' ifadeleri ile dikkat çekti. Nergis, ayrıca 'İstikrar olsun diye AK Parti olarak kendi işimizi zorlaştırarak, yüzde 50 artı 1 seçen ancak iktidar da olsun dedik' ifadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekili Nergis'ten, DEVA, Gelecek ve Saadet Partilerini kızdıracak açıklama!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, katıldığı bir televiyon programında muhalefet partilerini hedef aldı. Nergis, DEVA, Gelecek ve Saadet Partisini kast ederek, “Bir noktaya varamazlar, biliyorduk” diye konuştu.
“SUKÛTU HAYALE UĞRADIKLARININ TEZAHÜRÜDÜR”
Nergis, şunları söyledi: Her şeyden önce Babacan’ı Babacan yapan AK Parti’dir, sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Davutoğlu’nu Davutoğlu yapan yine Sayın Cumhurbaşkanımız’dır. AK Parti’dir. Dolayısıyla bu noktaya vurgu yapmak lazım. Ondan önce neydi, şimdi ne oldular? Şahsi kırgınlıklarla kurulan siyasi partiler tabela partisi olmaktan öteye geçemezler. Türkiye siyasi partiler mezarlığıdır. Biz böyle örnekleri çok gördük. Dolayısıyla bu noktada bir noktaya varamayacakları aslında yola çıkarlarken belliydi ve biz bunu biliyorduk. Bugün geldiğimiz noktada Temel Karamollaoğlu hayal kırıklığı karşı cephenin de aslında ne kadar  ciddi beklenti içerisinde olduğu, sukûtu hayale uğradıklarının tezahürüdür!
“AK PARTİ OLARAK KENDİ İŞİMİZİ ZORLAŞTIRDIK, BAŞKANLIK SİSTEMİNİ GETİRDİK”
“Türkiye AK Parti iktidarı döneminde çıtayı yükseltti ve her alanda gelişti” diyen AK Parti Milletvekili Nergis, bu amaçla kendi işlerini zorlaştırdıklarını ve Başkanlık sistemini getirdiklerini söyledi. Nergis, “Başkanlık sistemini niye getirdik? Kendi işimizi zorlaştırarak. Türkiye koalisyonlara teslim olmasın, Türkiye güçlü iktidarlarla yönetilsin, istikrar hakim olsun diye AK Parti olarak kendi işimizi zorlaştırarak yüzde 50 artı 1 seçen ancak iktidar da olsun dedik. Karşı taraf, 10 tane benzemez bir araya gelerek Türkiye’yi nasıl yönetecek?” diye konuştu.