AK Parti milletvekili işsiz gençlere seslendi: Masa başı iş kolaycılığı ile psikolojinizi heba etmeyin

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın'ı ziyaret etti. Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Cıngı, iş arayan gençlere bakın nasıl seslendi? Detaylar Kayseri Olay haber merkezi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

AK Parti milletvekili işsiz gençlere seslendi: Masa başı iş kolaycılığı ile psikolojinizi heba etmeyin
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Murat Cahit Cıngı ile Sayın Bayar Özsoy, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette sektöre ilişkin konular istişare edilirken iş arayan gençlere de çağrıda bulunuldu. 

‘Her bir sanayici bir cengaver misali gerçekten madalya hak ediyor’
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Cıngı, en önemli meselesinin işçisizlik olduğunu vurguladı. Sektörel problemlerinde ele alındığı buluşmada her sanayicinin bir madalya hak ettiği ifade edildi. 
Cıngı, “Yüzlerce fabrikanın içeriği ve çeşitliliğinin yüzölçümü olarak en büyük üretim alanına sahip Kayseri OSB Başkanımız Mehmet Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte iş(çi)sizlik meselesini, şehrimizdeki teknik insani süreçleri iyileştirme sürecini planladığımız Mesleki Eğitim Çalışmalarını ve sektörel problemleri istişâre ettik. Bütün meşakkat ve piyasa imkanına rağmen hala imalat sanayiinde istikrar kılıp istihdam ürettiğimize bir ferd olarak şükranlarımı sunuyor, Allah'tan rahatlıklar ve başarılar diliyorum. Her bir sanayici bir cengaver misali gerçekten madalya hak ediyor.” dedi.AK Parti milletvekili işsiz gençlere seslendi: Masa başı iş kolaycılığı ile psikolojinizi heba etmeyin‘İş aramada kolaycılığa kaçmayın’
Kamuda masa başı iş arayanlara da seslenen Milletvekili Cıngı, “Kamuda masa başı/yormayacak iş arama kolaycılığına kaçan ve bunun için yıllarını ve psikolojilerini heba eden bütün genç kardeşlerimi de milli üretim ve ihracat kapasitemizi daha da ötelere taşımak için, ülkemizin müteşebbislerinin omzunda yükselen istihsal sektörüne destek olmaya davet ediyorum. Emek olmadan yemek, zahmet olmadan rahmet olmuyor!” ifadelerini kullandı.