AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, Develi'de bu kez neyin sözünü verdi?

AK Parti Milletvekili İsmail Tamer'den, Develi'ye yeni söz!

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, Develi'de bu kez neyin sözünü verdi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, Develi'de İlçe Devlet Hastanesi’nin faaliyete geçmesiyle birlikte ilk ameliyatı kendisinin yapacağını belirtmişti. Hastanenin faaliyete geçmesinin ardından Tamer, bu sözünü tuttu ve hastanede fıtık ameliyatı gerçekleştirdi. 
Hastanede incelemelerde de bulunan ve aynı zamanda personel ile tedavi olmaya gelen vatandaşları da ziyaret eden Milletvekili Tamer, sözünü tuttuğunu belirtti. 

DÜNYA PATIR PATIR DÖKÜLÜRKEN...
“Sağlıkta biz iktidarımız döneminde devrim yaptık” diyen Milletvekili Tamer, “Pandemi sürecinde dünya dökülürken, gelişmiş ülkeler patır patır dökülürken Türkiye’de Cumhurbaşkanımızın önderlik yaptığı Şehir Hastaneleri sayesinde hiçbir hastayı dışarıda bırakmadık. Hatta 60 bin hastayı da yurt dışından Türkiye’ye getirdik. Şimdi Türkiye devrim yapmadı da, ne yaptı? Muhalefetin söylemleri boş tıkırtılar. Onlara da aldırış etmiyoruz” dedi.

O ARKADAŞA SELAM GÖNDERİYORUM
 İlk ameliyat sözünü vermesinin ardından kendisini sosyal medya üzerinden bazı kişilerin eleştirdiğini de hatırlatan Tamer, “Müteahhitten kaynaklı gecikme yaşanınca sosyal medyada çok yazdılar; ‘Ne oldu, hani ameliyat yapacaktın? vs diye. İşte şimdi ameliyatı yapmaya geldim. O arkadaşa da selam gönderiyor gözlerinden öpüyorum. Allah onu da buraya düşürmesin” ifadelerini kullandı. 

TAMAMLAYACAĞIMIZA SÖZ VERDİM
Milletvekili İsmail Tamer, Develi Devlet Hastanesi’nde, eksik doktor kadrosu ile ilgili de söz verdi. Bu konuda Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ile görüş alışverişinde bulunan Milletvekili Tamer, “Kadrolar ile ilgili konuştuk. Eksik doktor kadrosundan bahsedildi. Buranın eksik olan doktor kadrosunu tamamlayacağımıza söz verdim. Eksik ne kadro varsa bir şekilde tamamlarız. Burası doktorsuz kalmaz” dedi.
Diğer yandan Tamer, MR konusunda da yaşanan sıkıntıların iletilmesi üzerine, “MR konusunda da gerekli desteği vereceğinin sözünü de verdi.