AK Parti Kongresine Kayseri damgası…

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi'ne Kayseri damga vurdu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

AK Parti Kongresine Kayseri damgası…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara Spor Salonu’nda başladı. Kongreye Kayseri’den akşam saatlerinden otobüslerle çok sayıda vatandaş götürülürken, 40 bin kişilik Ankara Arena Spor Salonu’nda Kayserililer, kaşkol ve pankartlarla dikkat çekmeyi başardı. 
Partililerin otobüsle Ankara’ya yola çıktığı saatlerde ise AK Parti milletvekilleri ve delegeler Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin konuğu oldu. 

AK Parti Kongresine Kayseri damgası…
MKYK’de kimler görev alacak?
Tribünlere damga vuran Kayseri’nin AK Parti’nin 110 kişiden oluşan Merkez Karar Yürütme Kurulu’nda (MKYK) nasıl temsil edileceği ise merak konusu oldu. AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın köklü bir değişiklik yapacağı bilgileri yansıyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bakan olmadan önce AK Parti MKYK’de Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan olarak görev almıştı.