AK Parti Kayseri Milletvekili seçim çalışmalarına ara verdiğini duyurdu

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, seçim çalışmalarına ara verdi. Böhürler, bu durumu 'Ufak bir mola' diyerek, duyurdu.

AK Parti Kayseri Milletvekili seçim çalışmalarına ara verdiğini duyurdu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de ikinci sıra Milletvekili adayı gösterilen Ayşe Böhürler, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Böhürler, bu gün Kocasinan Belediyesi’ni de ziyaret ederek, Başkan Ahmet Çolakbayrakdar’la görüştü ve belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Kayseri Milletvekili adayı Ayşe Böhüler, İlçe belediyesi ziyaretine yönelik olarak, “Güne Kocasinan Belediyemizi ziyaret ederek başladık. AK Parti olarak Kocasinan’da hemşehrilerimize gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinden birini sunuyoruz. Kocasinanlı kardeşlerimizin, 14 Mayıs’ta bir kez daha Sn. Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’mize olan güvenini en güçlü şekilde göstereceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

SEÇİM ÇALIŞMALARINA MOLA” PAYLAŞIMI
Diğer yandan Böhürler, seçim çalışmalarına kısa bir mola verdiğini de duyurdu. Torunların ile buluştuğuna dikkat çeken Böhürler, torunlarıyla birlikte Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret ettiklerini paylaştı. AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Ayşe Böhürler, “Torunlarım ile Harikalar Diyarı ziyareti. Seçim çalışmalarına 20 dakikalık ufak bir mola” paylaşımı yaptı. 

KAYSERİ, CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA OLDUĞUNU GÖSTERDİ
Böhürler, AK Parti’nin hafta sonu gerçekleştirdiği Kayseri mitingi ile ilgili olarak da, Kayseri bir başka coşkuluydu” dedi. Böhürler, “Kayseri için rekor katılımla 135 bin vatandaşımızın akın ettiği mitingimizde, şehrimiz bir kez daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu tüm Türkiye’ye gösterdi. Sn. Cumhurbaşkanımızı büyük bir muhabbetle karşılayan ve bağrına basan hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.