Ak Parti Kayseri Milletvekili bakın ne taktı...

Birleşik Kafkasya Derneği öğrenciler yararına kermes düzenledi. Dernek binasında düzenlenen kermese Ak Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahit Cıngı da katıldı. Cıngı Çerkes kültürüne özgü kalpak taktı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi haber bültenimizde...

Ak Parti Kayseri Milletvekili bakın ne taktı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Birleşik Kafkasya Derneği her yıl yaptığı gibi bu yılda gelirleri öğrencilere burs olarak verilecek olan kermes düzenledi. Kermese Ak Parti Milletvekili Murat Cahit Cingi, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediyesi İştirakler ve İşletmeler Daire Başkanı Cenani Ayaydın katıldı.

Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Cemil Görücü her yıl düzenledikleri kermes ile özellikle öğrenciler burs vermek istediklerini söyledi. Desteklerinden dolayı Ak Parti Milletvekili Murat Cahit Cingi ve Başkan Mustafa Palancıoğlu'na teşekkür eden Görücü, Murat Cahit Cıngı'ya da Çerkes kültüründe önemli bir yeri olan kalpak taktı. Murat Cahit Cingi ise teşekkür ederek, "Birleşik Kafkasya Derneği tarafından düzenlenen ve gelirleri öğrencilere burs olarak verilecek kermeste, bir birinden özel el nuru çalışmalar ve eşsiz kafkas mutfağı Çerkes kültürünün zenginliğini ve derinliğini yansıtıyor" dedi.

Ak Parti Kayseri Milletvekili kalpak taktı...