AK Parti Kayseri eski Milletvekili, Bahçeli'yi neden ziyaret etti?

Kayseri'den yeniden aday gösterilmeyen AK Parti Kayseri eski Milletvekilinin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik ziyareti dikkat çekti. Ziyaretin konusu merak edilirken, AK Partili isim Bahçeli'ye teşekkür etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Parti Kayseri eski Milletvekili, Bahçeli'yi neden ziyaret etti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri eski Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.  AK Parti'de Mayıs ayında yapılan milletvekili seçimlerinde Kayseri yerine bu defa İstanbul'da aday gösterilen  ve İstanbul’dan seçilerek yeniden Meclis’e giren Tomarzalı Milletvekili İsmail Emrah Karayel’den, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye sürpriz ziyaret.
DİKKAT ÇEKEN ZİYARET
Bahçeli’yi ziyaret eden Karayel, ziyaretine yönelik olarak şu ifadeleri kullandı: ‘Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik anlayışının siyasete yansımasıdır. Yerli ve milli anlayışın Türkiye’nin bekası için seferber olmasının adıdır’ Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ettik. Nazik kabulleri için teşekkür ederiz.

AK Parti Kayseri eski Milletvekili, Bahçeli'yi neden ziyaret etti?

KOMİSYON BAŞKANI OLMUŞTU!
Bir süre önce “Balıkçılık ve Su Ürünleri Sektöründe Yaşanan Sorunların Araştırılarak Alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla” kurulan Meclis Araştırma Komisyonunda başkan seçilen Karayel, bu yöndeki çalışmalarını da sürdürüyor.  Karayel, aynı zamanda Milli Türk Talebe Birliği’nde (MTTB) Genel Başkanı olarak da görev yapıyor. 

AK Parti Kayseri eski Milletvekili, Bahçeli'yi neden ziyaret etti?

İsmail Emrah Karayel kimdir? 
Aslen Kayserili olup, 1978 yılında İstanbul’da doğdu. İlkokulu Fatih İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi İstanbul İmam Hatip Lisesi’nde okudu. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı. Amerika’da Kent State University’de Ceza Hukuku alanında ve İngiltere’de University of Kent’de Uluslararası Ticaret Hukuku alanında Yüksek Lisans eğitimlerini tamamladı. Doktorasını Erciyes Üniversitesi’nde Özel Hukuk Alanında yaptı. Yurtdışı eğitimini tamamladıktan sonra, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) de 5 yıl süre ile batık banka patronlarının ülkeye verdiği zararın giderilmesi amacıyla yurtdışı davalarında görev aldı. Serbest Avukat olan Karayel, halen Türkiye’de yeni ve sivil bir Anayasa yapılmasıyla ilgili çalışmalarda aktif görev aldı. Birlik Vakfı Gençlik Kulübü (Genç Birlik) Genel Başkanlığı yaptı. Milli Türk Talebe Birliği’nde (MTTB) 60. ve 61. Dönemlerinde Genel Başkan olarak seçilmiş olup, halen MTTB Genel Başkanıdır. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu üyesidir. Kayseri Tomarzalılar Vakfı Yöneticisidir.  26. ve 27. Dönem Kayseri Milletvekilli, 28. Dönem İstanbul Milletvekili olarak seçildi. TBMM 26.  Dönem 1. Devresinde Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi, Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Üyesi ve AGİT-PA Türkiye Delegasyonu sözcülüğü yaptı. TBMM 26.  Dönem 2. devresinde ve 27. Dönem 1 ve 2. Devresinde ve 28. Dönem 1. Devresinde Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eş Başkanı olarak seçildi. AK Parti 3. Olağanüstü Kongresinde MKYK üyesi olarak seçildi. AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Sosyal ve siyasi sahada fikri ve vakfi faaliyetlere devam etmektedir. Çok iyi derecede İngilizce, orta seviyede Almanca ve Arapça bilmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.