AK Parti Kayseri Büyükşehir adayı ile ilgili flaş kulis!

Adalet ve Kalkınma Partisi belediye başkan adayları netleşmeye başladı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile ilgili flaş bilgi kulislere bomba gibi düştü. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi haber merkezi tarafından hazırlanan Kayseri Haber bülteninde…

AK Parti Kayseri Büyükşehir adayı ile ilgili flaş kulis!

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 31 Mart yerel seçimlerinde belediyelerde kimleri aday edeceğine yönelik çalışmalar tamamlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayının anketlerde, temayülde ve mülakatta önde çıkan isim olduğu belirtildi.

3 ankette de öne çıkan isim

AK Parti Ankara kulislerinden yansıyan bilgiye göre Kayseri’de Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak öne çıkan ismin mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç olduğu ifade ediliyor.

Büyükkılıç’ın, “Kimi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak görmek istersiniz ?” sorusuyla yapılan anket başta olmak üzere AK Parti Genel Merkezi tarafından yaptırılan 3 ayrı ankette de birinci çıktığı ifade ediliyor.

Sosyal medya da paylaşıldı

Büyükkılıç’ın adaylığının ne zaman açıklanacağı bilinmezken adaylığının kesinleştiği yolundaki kulis bilgileri sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşıldı.

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının önceki dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının Turgut Altınok olduğu bilgisine yer verilirken Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde Memduh Büyükkılıç’ın devam edeceğine yönelik ifadeler kullanılıyor.

Şimdi gözler AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak açıklamaya çevrildi.