AK Parti İl başkanı adaylarla ilgili tarih ve saat verdi!

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, milletvekili adaylarının belirlenmesiyle ilgili konuştu. Çopuroğlu tarih ve saat verdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Parti İl başkanı adaylarla ilgili tarih ve saat verdi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Kayseri’ye geldi. Bakan Yanık programları doğrultusunda AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat buluşması ve iftar programına katıldı. AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programa Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın yanı sıra İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İlçe Belediye Başkanları, 28. Dönem Milletvekili Aday Adayları ve teşkilat mensupları katıldı.

"17 BELEDİYEMİZDE CUMHUR İTTİFAKIMIZDA (17-0)”
AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, burada yaptığı konuşmada “Kayserimizde 17 belediyemiz var. Maç sonucu gibi bu belediyelerimizin hepsi de ‘17-0’ Cumhur İttifakımızda. Bizim şehrimizde birbirine tutkun belediye başkanlarımız var. Bizler bunun sadece sözden ibaret olmadığını 6 Şubat sabahı yaşadık. Kahramanmaraş’ta deprem oldu, ilk giden belediyenin Büyükşehir belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz olduğunu hepimiz biliyoruz” ifadelerini kullandı.

“9 NİSANDA ADAYLARIMIZ İLAN EDİLECEK”

28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı sürecine değinen İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, “9 Nisan akşamı saat 17’de 10 adayımızın ilan edilmesi söz konusu olacak. Onlarda belediye başkanlarımız gibi birbirini destekleyerek Kayseri’ye hizmet edeceklerini tahmin ediyoruz. Tek başına bir belediyede, milletvekilide, teşkilatta olmuyor. Hepimiz birbirimize kenetlendiğimiz için Cenabı Allah 17-0 lütfunu bizlere nasip etti.  Ayın 9’unda saat 17’de açılanacak Aday listemizden sonra ayın 11’inde saat 11 gibi Genel Merkezde aday tanıtım toplantımız olacak” diye konuştu.