AK Parti Genel Merkezinden Kayseri'ye mülakata geldiler

AK Parti'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel seçimlerlere yönelik çalışmalar sürüyor. Genel Merkez yöneticileri bu kez de Kayseri'ye mülakata geldiler. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Parti Genel Merkezinden Kayseri'ye mülakata geldiler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel seçimlerlere yönelik hazırlıklar sürüyor. Partide Belediye Başkan adaylarının ardından bu kez de Belediye Meclis üyesi adaylarının belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Genel merkezden parti yöneticileri, Meclis üyesi adaylarıyla mülakat yapmak için Kayseri'ye geldi. 

AK Parti Genel Merkezinden Kayseri'ye mülakata geldiler

AK Parti'den yapılan açıklamada '31 Mart Yerel Seçimleri Belediye Meclis Üyesi Aday Mülakatları için şehrimize gelen Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Belgin Uygur, Kadın Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ayten Kesimal Aydın ve Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Taha Kara’yı il başkanlığımızda misafir ettik. Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah' ifadeleri kullanıldı.

Genel merkezden gelen heyet, İl Başkanlığında bir süre İl yönetimi ile görüştü. Partide kimlerin mülakattan geçip, Belediye Meclis adayı gösterileceği merak konusu oldu.