'AK Parti Gençlik Kolları karakol basıp polisin burnunu kırdı' iddiası!

Kayseri Tomarza İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından basıldığı ve bir polisin burnunun kırıldığı iddia edildi

'AK Parti Gençlik Kolları karakol basıp polisin burnunu kırdı' iddiası!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

15 Temmuz Gazisi Emekli Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün memleketim Kayserinin Tomarza ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü bir siyasi partinin gençlik kolları başkanı bir kendini bilmez ve yanındakiler tarafından basılmış ve polis memuru F.Ç’nin burnu kırılmış” iddiasında bulundu.
“PKK TERÖRİSTLERİ İLE AYNILAR”
Eryılmaz, açıklamasının devamında “Buradan tüm siyasileri ve sorumlu bürokratları uyarıyorum” diyerek şu ifadeleri kullandı: “Karakol basanın hükmü PKK teröristleri ile aynıdır. Poliste kimsenin şamar oğlanı değildir.
1- Kimse eşkıyalara sahip çıkmaya kalkmasın.
2- Kimse yaralı polis memuruna şikayetini geri alması için baskı yapmasın.
3- Eşkıyalar cezalandırılsın.
Olayın takipçisiyim…”
“SARAY’IN DEĞİL HALKIN YANINDA OLUN”
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ olayla ilgili yaptığı paylaşımda “Polis kardeşlerim, siz iş isteyen öğretmenleri durdurmaya çalışırken Tomarza’da karakol basan AK Parti gençlik kolları başkanı polis Memuru F.Ç.’nin burnunu yumruklayarak kırdı. Polisi aşağılayan, döven Saray rejiminin değil halkın yanında olun. Siz AKP değil Türk polisisiniz” dedi.


AK Parti Gençlik Kolları karakol basıp polisin burnunu kırdı iddiası!

AK Parti Gençlik Kolları karakol basıp polisin burnunu kırdı iddiası!
Kaynak: Cumhuriyet