AK Parti eski Milletvekili kitap yazdı! Bir vekilin hikayesi...

Yaptığı açıklamalarla bir döneme damgasını vurmuş ve tartışmaları beraberinde getirmişti...

AK Parti eski Milletvekili kitap yazdı! Bir vekilin hikayesi...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri eski Milletvekili Sami Dedeoğlu, ‘Erciyes’in Gölgesinde Vekilin Hayat Hikayesi’ adında kitap çıkardı.
AK Parti’de 26’ncı dönem Kayseri Milletvekili olarak görev yapan Sami Dedeoğlu, kitap çıkardı. İstanbul Develi ve Yöresi Derneği’nin, Orhan Cebeci’nin yeniden Genel Başkan seçildiği 18’inci Olağan Genel Kurulunda Dedeoğlu, kitabı ile görücüye çıktı ve katılımcılara hediye edilen kitabı ile poz verdi. ‘Erciyes’in Gölgesinde Vekilin Hayat Hikayesi’ adlı kitap Kayseri’de de merak konusu oldu.

AÇIKLAMALARIYLA GÜNDEME DAMGASINI VURMUŞTU!

Diğer yandan aslen Develili olan eski Milletvekili Sami Dedeoğlu, vekilliği döneminde yaptığı bazı açıklamalarla gündeme damgasını vurmuştu. AK Parti eski Milletvekili Sami Dedeoğlu, seçilmeden önce Eylül 2015’te yani 1 Kasım seçimleri öncesinde Mimarsinan Parkı’nda düzenlenen bayramlaşma ve milletvekili adayları tanıtım toplantısında, dikkat çeken bir seçim vaadinde bulunmuştu. 

‘İMKANIN VAR’ DİYEREK, KAYSERİ’YE ‘100 MİLYON DOLARLIK YATIRIM SÖZÜ’ VERMİŞTİ!

Dedeoğlu, 100 Milyon dolarlık yatırım sözü vererek, ‘İnsanlar bu dünyadan öbür tarafa bir şey götüremiyor. İmkanım var. Kayserimiz’e büyük katkılar sağlayacağım’ ifadelerini kullanmıştı. Dedeoğlu’nun, bu sözleri başta Develi olmak üzere Kayseri’de büyük heyecan yaratmıştı.

CABBAR: ORTADA BİR YANLIŞ ANLAŞILMA VAR

Bu yöndeki vaadin gerçekleşmemesi üzerine Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Olay Türk TV’de katıldığı programda ‘Ortada bir yanlış anlaşılma var. Vekilimiz Sami Dedeoğlu’nun, 100 milyon dolarlık yapacağı yatırımın şahsi değil. Devlet yatırımlarından da bahsetti, ama yanlış anlaşıldı’ diye konuşmuştu.

DEDEOĞLU: 15 TEMMUZ'DA BAŞARILI OLAMAMALARININ SEBEBİ SURİYELİ KARDEŞLERİMİZİN DUASI

Diğer yandan Dedeoğlu, ’Türkiye'de 3 milyonun üzerinde Suriyeli olduğunu söyleyerek, ‘15 Temmuz'da başarılı olamamalarının sebebi Suriyeli kardeşlerimizin duasıdır’ sözleriyle de siyaset gündemine o dönem damgasını vurmuştu.

‘SEÇİM VAATLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK’

Dedeoğlu’nun bir diğer iddialı çıkışı ise ‘Seçim vaatlerinin çoğunu gerçekleştirdik’ iddiasıydı. Bu açıklaması da tartışmaları beraberinde getirmişti.