AK Parti'de Kayseri belediye başkan adaylarının açıklanacağı il belli oldu!

AK Parti'de Kayseri Belediye Başkanları ne zaman, hangi ilde açıklanacak. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Parti'de Kayseri belediye başkan adaylarının açıklanacağı il belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin merakla beklenen belediye başkanları açıkladı. Erdoğan, 11 büyükşehir ile 15 ilin belediye başkan adaylarını kamuoyuna duyurdu. İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda partinin merakla beklenen adayları tek tek açıklandı. Açıklanan belediye başkanları ile birlikte sahneye AK Parti ve MHP İl Başkanları da davet edildi. Erdoğan, partisinin İstanbul adayını Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olarak açıkladı.  AK Parti Eskişehir'den ise bir süre önce İYİ Parti'den istifa ederek, AK Parti'ye katılan Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nu aday gösterdi.

AK Parti'de Kayseri belediye başkanlarının açıklanacağı il belli oldu!

Diğer adaylar ne zaman, nerede açıklanacak?

Diğer yandan Erdoğan aday tanıtım programının sonunda aralarında Kayseri’nin de yer aldığı merakla beklenen diğer illerin belediye başkan adaylarının açıklanacağı süreçle ilgili de kısa bilgi verdi. 

AK Parti'de Kayseri belediye başkanlarının açıklanacağı il belli oldu!

Kayseri’nin adayları Ankara’da açıklanacak

Erdoğan, 15 Ocak 2024 tarihine işaret ederek, “Bugün törenimizi burada (İstanbul) noktalıyoruz. İnşallah ayın 15’inde  de Ankara merkezli olarak Ankara’dan aynı töreni yapacağız” dedi.