AK Parti'de istifa eden isim o göreve geri döndü!

AK Parti'de Milletvekili adaylığı nedeniyle görevinden istifa eden Emine Timuçin, seçim sonrası görevine geri döndü ve il yönetimiyle ilk toplantısını da yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde

AK Parti'de istifa eden isim o göreve geri döndü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de Milletvekili adaylığı nedeniyle görevinden istifa eden Emine Timuçin, seçim sonrası geri döndü. Timuçin, Kadın Kolları İl Başkanlığı görevine yeniden başladı. 

Ziyaretçilerini ağırlayan Timuçin, “İlk günkü aşk ile gayretle, inançla çalıştık ve liderimizin izinde çalışmaya devam edeceğiz. Yeni zaferler için AK Kadınlara durmak yok yola devam”  mesajı paylaştı.

İlçe Kadın Kolları başkanları ile de bir arayan gelen, hem misafirlerini ağırlamayan hem de yeniden ziyaretler gerçekleştirmeye kaldığı yerden devam eden AK Parti Kadın Kolları Kayseri İl Başkanı Emine Timuçin, “AK Kadın Kayseri olarak; liderimizin izinde çalışmaya devam edeceğiz”  dedi.

BU YOLDA DURMADAN YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Diğer yandan AK Parti Milletvekili Şaban Çopuroğlu ve İl Başkanı Fatih Üzüm’ün katılımıyla il yönetim kurulu toplantısı yaptıklarını da belirten Timuçin, “Gönülden gönüle yol var dediler, O gün, bugün yoldayız ve bu yolda durmadan yürümeye devam edeceğiz. 28 Mayıs zaferimizin ardından Milletvekilimiz Şaban Çopuroğlu, İl Başkanımız Fatih Üzüm ve Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımıyla Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı. 

ÇOPUROĞLU: BİRLİKTE ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLERİ  GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ
AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu da toplantıyla ilgili olarak, “İl Başkanımız Fatih Üzüm ve İl Başkan yardımcılarımız ile AK Parti İl Kadın Kolları Başkanımız Emine Timuçin’i ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantı gerçekleştirdik. Birlikte çok daha güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

TİMUÇİN SON KONGREDE TEK LİSTE İLE SÇEİME GİRMİŞTİ...

Emine Timuçin, 2021 yılşında  Kadir Has Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi'nde tek liste ile seçime girmiş ve seçimde kullanılan 427 oyun tamamını alarak, yeniden AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanlığına seçilmişti.