AK Parti'de herkes bu telefonu konuşuyor! Dikkat, sizi ansızın arayabilir

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, ansızın sizi arayabilir. Çopuroğlu'nun vekil olduktan sonra hayata geçirdiği uygulama dikkat çekiyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Parti'de herkes bu telefonu konuşuyor! Dikkat, sizi ansızın arayabilir
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri İl Başkanı iken bu görevinden ayrılan ve 14 Mayıs 2023 genel seçimleri sonrasında Kayseri Milletvekili seçilen Şaban Çopuroğlu, vekilliğe hızlı başladı.

Çopuroğlu bir yandan Kayseri’nin sorunlarının hızlı çözümü için Bakanların kapısını çalarken, diğer yandan da bu yoğun tempo içerisinde birlikte görev yaptığı parti teşkilatlarını, yol arkadaşlarını unutmuyor. AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, partiye emek veren ya da şu an aktif görevde olan parti mensuplarını, Meclis çalışmaları sırasında bulduğu her fırsatta telefonla arıyor ve hal hatır sorup, doğum günlerini kutluyor. Çopuroğlu, Meclis telefonu ile aradığı için partilileri önce bu duruma şaşırıyor, ardından durumu anladıktan sonra vekile teşekkür ediyor. 

Partilileri Şaşırtan Uygulama

Meclis çalışmaları sırasında bulduğu her fırsatta odasına giderek telefona sarılan AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, parti teşkilatlarında görev yapan parti emekçilerimin tek tek arayıp, doğum günlerini kutluyor. Çopuroğlu’nun bu uygulaması parti içinde konuşulurken, 'Dikkat ansızın vekil sizi arayabilir' esprilerini de beraberinde getiriyor. Diğer yandan Çopuroğlu’nun bu hareketi parti içinde partililerce büyük takdir topluyor. Parti mensupları kendilerini unutmayan ve doğum günleri vesilesiyle arayıp, hal hatır soran Milletvekili Çopuroğlu’na teşekkür ediyor.