AK Parti'de Büyükşehir buluşması! Ne konuştular?

Kayseri'de başkanlar ve milletvekilleri haftanın ilk gününe büyükşehir belediyesinde başladı. Dikkat çeken toplantıda neler konuşuldu? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haberinde.

AK Parti'de Büyükşehir buluşması! Ne konuştular?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de AK Parti milletvekilleri ve belediye başkanları yeni haftaya hızlı başladı. Kayseri Büyükşehir Belediyesinde haftanın ilk günü yapılan toplantı dikkat çekti. 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın ev sahipliğinde AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, Sayın Bayar Özsoy, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın bir araya geldi. 
Milletvekilleri, belediye başkanları ve il başkanının yer aldığı toplantının gündem maddesi ise merak konusu oldu. Konuya ilişkin açıklama ise Başkan Büyükkılıç’tan geldi.

Büyükkılıç, istişare ve değerlendirme toplantısı yaptıklarını söyledi. Büyükkılıç, “Kadim şehrimizin kadirşinas insanlarına her zaman daha iyisini sunabilmek adına uyum içerisinde ortak çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 


AK Parti'de Büyükşehir buluşması! Ne konuştular?