AK Parti'de Büyükkılıç'ın karşısına rakip çıktı

Yerel seçim heyecanı yaklaşırken aday adaylığı için de yeni isimler devam ediyor. Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi aday adaylığı için bir isim daha başvuruda bulundu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

AK Parti'de Büyükkılıç'ın karşısına rakip çıktı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için siyasi partilerde heyecan sürüyor. Merakla beklenen adaylık açıklamaları ise yavaş yavaş geliyor. Bu kapsamda AK Parti’de sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Doktor Alim Hayran aday adayı olduğunu açıkladı. Hayran, Kayseri’de özel bir hastanede Kardiyoloji Uzmanı olarak görev yapıyor.

Kasım ayı sonuna kadar sürecek

Diğer yandan AK Parti’de aday adaylığı için başvurular 9 Kasım’da başlamış ve 17 Kasım da biteceği söylenmişti. Ardından başvuru yoğunluğu nedeni ile tarihin 22 Kasım’a kadar uzatıldığı açıklanmıştı. Son olarak AK Parti'de dün saat 18.00 itibari ile müracatların sona ereceği söyleniyordu fakat yapılan açıklama ile kasım ayı sonuna kadar aday adaylığı sistemin açık kalacağı ve yeni başvuruların yapılabileceği aktarıldı.