AK Parti'de Başkanlar toplandı! Ne karar aldılar?

AK Parti İl binasında İl Başkanı Fatih Üzüm, ilçe başkanlarıyla toplantı yaptı. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı. Büyükkılıç, alınan kararların hayırlı olmasını temenni etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Parti'de Başkanlar toplandı! Ne karar aldılar?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de İl Başkanlığı görevine bir süre önce atanan ve geçtiğimiz günlerde de yeni yönetim kurulunu açıklayan Fatih Üzüm, başkanlığında ilçe başkanları bir araya geldi. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı.
AK Parti'de Başkanlar toplandı! Ne karar aldılar?

AK Parti’den yapılan açıklamada, “İl Başkanımız Fatih Üzüm başkanlığında İlçe Başkanlarımızla istişare toplantısı düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç 'ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda ilçelerin genel durumları ve teşkilat çalışmaları hususunda istişareler gerçekleştirildi” denildi. AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm de ilçe başkanlarıyla yapılan toplantıyla ilgili olarak, İlçe Başkanlarıyla istişare toplantısı yaptıklarını söyledi.
BÜYÜKKILIÇ: ALINAN KARARLAR ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN
Toplantıya katılan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise “AK Parti Kayseri İl Başkanımız Fatih Üzüm başkanlığında düzenlenen İlçe Başkanları İstişare Toplantısı’na katılarak, ilçelerimizin genel durumları ve teşkilat çalışmalarımız üzerine istişarelerde bulunduk. Alınan kararların şehrimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.
AK Parti'de Başkanlar toplandı! Ne karar aldılar?