AK Parti'de Ankara pozu!

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve parti yöneticileri Ankara'da genel merkezde gerçekleştirilen toplantıya katıldılar. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Parti'de Ankara pozu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı yapılıyor. Toplantı Ankara'da. Toplantıya Kayseri'den katılanlar, Ankara fotoğrafları ile dikkat çekti.

AK Parti'de Ankara pozu!

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, aynı mesajı paylaşarak, 'AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını dinliyoruz' ifadelerini kullandılar. 

AK Parti'de Ankara pozu!

Elitaş'a ziyaret

Diğer yandan AK Parti Kayseri heyeti, Ankara temaslarında partinin Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş'ı da ziyaret etti. Ziyarete yönelik olarak açıklama yapan AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, 'AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız İsmail Tamer, İl Başkanımız Fatih Üzüm Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç Teşkilat Başkanımız Kadir Bayram ile birlikte AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Mustafa Elitaş’ı ziyaret ettik' açıklaması yaptı.