AK Parti 94 farkla kaybettiği o ilçede itiraz etti!

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarına göre Akkışla'da Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Mustafa Dursun seçimlerin galibi oldu. Ancak AK Parti sonuçlara itiraz etti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

AK Parti 94 farkla kaybettiği o ilçede itiraz etti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 seçimlerinde Kayseri’nin bazı ilçelerinde seçim yarışı adeta kıran kırana geçti. Bu ilçelerden biri de Akkışla… Mevcut Belediye Başkanı Cumhur İttifakı’nın adayı Ayhan Arslan ile Cumhuriyet Halk Partisi adayı Mustafa Dursun’un arasında kıyasıya bir yarışın yaşandığı Akkışla’da; yüzde 46.12 oy oranı ile 2 bin 7 oy alan CHP adayı Mustafa Duran seçimlerin galibi olurken; Mustafa Arslan yüzde 44.04 oy oranı ile bin 913 oy aldı. Belediye başkanının sadece 94 oy farkla belli olduğu Akkışla’da AK Parti, sonuçlara itiraz ederek, geçersiz oyların yeniden sayılmasını istedi.

AK Parti 94 farkla kaybettiği o ilçede itiraz etti!

Konuyla ilgili olarak Olay’a değerlendirmelerde bulunan CHP Akkışla İlçe Başkanı Mehmet Arslan, itirazın sonuçları değiştirmeyeceğini belirterek, bu hafta içinde Mustafa Dursun’un mazbatasını alarak, göreve başlayacağını ifade etti.