Aile Otelleri Tavsiyeleri

Çocuklarınızla beraber tatil yapmak istiyorsanız asla üzülmenize gerek yok! Yetişkin otelleri kadar aile otelleri de mevcut!

Aile Otelleri Tavsiyeleri
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çocuklu aileler için hayat daha zordur. Tüm yıl çocukların bakımı ile ilgilenen aileler; yaz aylarında en azından birkaç haftalığına da olsa tatil yapmak isterler. Fakat, her otel; aileler için uygun değildir. Bir başka deyişle, yalnızca yetişkin oteli olarak hizmet sunan oteller mevcuttur. Bu tür oteller; çocukları kabul etmezler.

Çocuklarınızla beraber tatil yapmak istiyorsanız asla üzülmenize gerek yok! Yetişkin otelleri kadar aile otelleri de mevcut! Birçok otel; bünyesinde çocuklara hitap eden çocuk kulübü, çocuk plajı, çocuk havuzu gibi seçenekler barındırıyor. Bunun yanı sıra, 12 yaşından küçük bir veya iki çocuktan para almayan oteller de var!

En İyi Aile Oteli Hangisidir?

Aile otelleri; hem ebeveynlerin dinlenmelerini hem de çocukların eğlenmelerini mümkün kılan konaklama seçenekleridir. Türkiye; aile otelleri konusunda bir cennet olarak tanımlanabilir.

  • Papillon Zeugma Relaxury: Belek gibi golf sahaları ile popüler bir tatil beldesinde yer alır. Beş yıldızlı aile otelleri denildiği zaman akla ilk gelen isimlerden birisidir. Ziyaretçilerine farklı deneyimler sunar. Örneğin, bu otele gelip çeşitli gastronomi kurslarına katılmak ve şeflerden ders almak mümkündür. Ayrıca, otelde çocuklara hitap eden çok sayıda kurs da mevcuttur. Yüzme, tenis, futbol, moda veya sahne kursları sayesinde çocukların güzel vakit geçirmeleri sağlanır. Bunun yanı sıra, yetişkinler; ana binadaki standart odalarda veya havuz başındaki odalarda konaklayabilirler.
  • A Good Life Family Resort: Alanya’nın en popüler aile otelleri arasındadır. İsminden dolayı yalnızca yabancı turistlere hitap ettiği düşünülse de Türklerin de gelip konaklayabilecekleri bir yerdir. Denize sıfır konumuyla dikkat çeken bir otel olmakla beraber 70 bin m2’lik bir alan üzerine kurulmuştur. Alanya’nın en büyük su parkına sahip olmasıyla çocuklar için harika bir yer olduğunu gösterir. Odaları deniz ve orman manzaralı olarak ikiye ayrılır. Bunun yanı sıra, otelin dünya mutfaklarına ait farklı lezzetler barındıran restoranı da dikkat çekicidir.
  • Be Premium Bodrum: Bodrum gibi bireysel tatili özendiren bir yerde aile oteli bulmak kolay değildir. Ancak, Be Premium Bodrum; bölgenin kaliteli aile otelleri arasında yer alır. Otelin bünyesinde farklı özelliklere sahip toplam 300 oda mevcuttur. Buna ek olarak, lüks arayışında olanlara hitap eden 17 oda seçeneği vardır. Otelde Hint, Çin, İtalyan, Türk mutfaklarına hitap eden restoranlar vardır. Bunun yanı sıra, çocuklara hitap eden çok sayıda aktivite de mevcuttur. Çocuklar; bilhassa kostümlü çocuk partileri sayesinde harika vakit geçirebilirler.
  • Assos Zeytinhan Hotel: Türk tarihi adına hayati öneme sahip olan Çanakkale’de birbirinden harika aile otelleri de mevcuttur. Geniş bahçesiyle çocukların rahat rahat oyun oynayabileceği bir alan olduğunu belli eder. Diğer otellerden farklı olarak bünyesinde yalnızca 22 oda vardır. Odalar; deniz manzaralı olmakla beraber insanların ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmıştır.