Aile hekimlerinde yeni Başkan kim oldu?

Kayseri Aile Hekimleri Derneği'nin Mayıs ayında yapılan Olağan Genel Kurulunun ardından yönetim değişti. Çiçeği burnunda yönetimin yeni Başkanı da belli oldu.

Aile hekimlerinde yeni Başkan kim oldu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Aile Hekimleri Derneği’nin Mayıs ayında yapılan Olağan Genel Kurulunun ardından yönetim değişti. Çiçeği burnunda yönetimin yeni Başkanı da belli oldu. 

Kısa adı KAHED olan Kayseri Aile Hekimleri Derneği, Olağan Genel Kurulunu Mayıs ayında yaptı. Seyitgazi Mahallesi Nuh Naci Yazgan Caddesi Geriatri Merkez binasında yer alan Tabipler Odası Toplantı Salonunda yapılan genel kurul sonrasında yönetim değişti. 
Yaklaşık 8 yıldır derneğin Başkanlık görevini yürüten Dr Ümit Işıldak görevi bıraktı. 
YÖNETİM KİMLERDEN OLUŞTU?
Kayseri Aile Hekimleri Derneği’nde yapılan genel kurul sonrası yeni yönetime şu isimler seçilmişti: 
Dr Arzu Öztürk, Dr İlknur Deniz Öztürk, Dr Gülsüm Akyol, Dr Faruk Saccı, Dr Hakkı Adaş ve Dr Adem Ertaş.
Bu isimlerden kimin Başkanlık koltuğuna oturacağı ise merak konusuydu. KAHED’in yeni yönetimi kendi içinden Başkanını da seçti. Buna göre, KAHED’de yeni Başkan aynı zamanda önceki Başkan Işıldak yönetiminde de yer alan Dr. Arzu Öztürk oldu. 
Aile hekimlerinde yeni Başkan belli oldu!YENİ YÖNETİMDEN SAĞLIK MÜDÜRÜ ERŞAN’A ZİYARET…
Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda Başkan olarak seçilen Dr. Arzu Öztürk, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kayseri Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan’ı da ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.
Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Burhan Akın, Başkan Yardımcıları Uzm. Dr. Sadi Tacettinoğlu ve Dr. Suna Atılgan'ın da bulunduğu ziyarette, Başkan Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri KAHED’in çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sağlık Müdürü Mehmet Erşan hekimlerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, yeni yönetime başarı dileklerini iletti.
Aile hekimlerinde yeni Başkan kim oldu?