Ahmet Şafak'tan yayla konseri bu akşam

Sevilen sanatçı Ahmet Şafak Geleneksel Akkışla Yeni Yoğurt ve Kilim Festivali'nde yayla konseri vermek için Kayseri'de. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ahmet Şafak'tan yayla konseri bu akşam
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geleneksel Akkışla Yeni Yoğurt ve Kilim Festivali bugün başladı. İlçeye özgü Akkışla Yoğurdu’nun tanıtımına katkıda bulunmak ve gelecek nesillere ulaştırmak amacıyla düzenlenen festivalde “Yalnız Kurt, Vatan Gözlüm ve Ay yıldız Kolye” isimli eserleri ile bilinen Ahmet Şafak bugün konser vermek için Kayseri’ye geldi.
Akkışla Belediyesi sosyal medya hesabından sevilen sanatçı Ahmet Şafak’ın videosunu paylaştı. Paylaşılan videoda sanatçı Ahmet Şafak Kayserilileri yayla konserine davet etti.
Öte yandan Kayseri’ye gelen sanatçı Ahmet Şafak, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile de görüştü. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’da sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Kayserilileri konsere davet etti. İşte Milletvekili Ersoy’un o paylaşımı: “Bu akşam saat: 20:00'da Akkışla'da değerli sanatçımız Ahmet Şafak'ı keyifle dinleyeceğiz. Tüm sevenleri adına Kayserimizde ağırlıyoruz. Biz büyük bir aileyiz.”